Οι πληροφορίες για δυσαρέσκεια των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Φάμπρι για τη συμπεριφορά του και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του επιβεβαιώθηκαν με το… χειρότερο (για την ομάδα) τρόπο. Στη σημερινή προπόνηση η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια και πλέον η θέση του Ισπανού προπονητή είναι εξαιρετικά επισφαλής.

Ο Φάμπρι έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Πίντο στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και ο (συμπατριώτης του) Χοκίν Εσπάρθα έσπευσε να του πει: «Μην του μιλάς έτσι. Εγώ έκανα το λάθος». Ο Φάμπρι… εξερράγη κι άρχισε να απευθύνεται στον Πίντο και τον Χοκίν με ακατανόμαστες ύβρεις και ουρλιάζοντας προς έκπληξη όλων των υπολοίπων μελών της ομάδας. Ο ψύχραιμος Νίκι Κάιπερ πήγε να αποχωρήσει από την προπόνηση λέγοντας πως «… αυτός εδώ δεν είναι επαγγελματίας».

Ο Φάμπρι αναγνωρίζοντας το λάθος του μάζεψε τους παίκτες και γονατίζοντας μπροστά τους απολογήθηκε. «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας».

Η απολογία του όχι απλώς δεν έγινε δεκτή, αλλά προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Χαμπίμπ Σο. Κάποιος παίκτης φώναξε «Σήκω πάνω ρε μαλ…» στον Φάμπρι, ενώ στη συνέχεια ο θηριώδης μέσος τού φώναξε και με εμφανή διάθεση να του επιτεθεί αρκέστηκε να τον προειδοποιήσει: «Τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα τα πάμε καλά. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Αλλά να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για όσα συνέβησαν στην προπόνηση και το μέλλον του Φάμπρι στον πάγκο είναι δυσοίωνο.

Πηγή: sport-fm.gr