Το Wanda Metropolitano είναι η έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Σεπτέμβριο του 2017 και αποτελεί για τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» το αγαπημένο μέρος επίσκεψης, ένα σημείο ιερό. Όμως, αυτό δεν εμπόδισε τον παραγωγό ταινιών πορνό, Ιγνάθιο Αγιέντε, πιο γνωστό ως Τόρμπε, να το χρησιμοποιήσει ως σκηνικό για μια ερωτική σκηνή διάρκειας 16 λεπτών.

Όπως αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί ο παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, το πάρκινγκ του «Wanda Metropolitano» χρησιμοποιήθηκε για να γυριστεί μια ερωτική σκηνή και μάλιστα μέρα μεσημέρι, αν κρίνει κανείς από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Marca, το γήπεδο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του φετινού Champion s League αποτέλεσε το… στούντιο του Τόρμπε για τις ανάγκες ενός επεισοδίου της σειράς «Sexo en Público», δηλαδή «Σεξ σε δημόσιους χώρους». Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να φτάσει το δημιούργημά του σε επίπεδο άλλο επίπεδο, γυρίζοντας την τελική σκηνή της ταινίας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού τους πήραν χαμπάρι.

Οι αντιδράσεις των φίλων της Ατλέτικο στα social media είναι έντονες, ενώ από την άλλη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους αντίπαλους αντιπάλους, ώστε να στήσουν το αντίστοιχο… γλέντι στους «ροχιμπλάνκος».