Στις βλέψεις του ως προπονητής του ΠΑΟΚ, για τον οποίο ξεκαθάρισε πως μόνο αυτός βρίσκεται στο μυαλό του, αναφέρθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μέσω δηλώσεών του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε επίσης και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για τα επόμενα βήματα των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Είναι σημαντικό για εμάς που είχαμε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης, γιατί είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γιατί τρεις ημέρες μετά παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Προκριθήκαμε στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου.

Και πρόσθεσε: «Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Κύπελλο. Έχουμε έξτρα ευθύνη και θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε και αυτόν τον τίτλο, γιατί θα είναι άλλη μια υπέροχη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε το νταμπλ και να τελειώσουμε τη σεζόν στην Super League χωρίς ήττα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα υπάρξει ένα μίτινγκ, στο οποίο θα εξετάσουμε τα επόμενα βήματά μας ενόψει της νέας σεζόν και της πιθανότητας να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League».

«Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε καταληκτικά ο Ρουμάνος τεχνικός.