Το εγκώμιο του Μαρσέλο Μπιέλσα έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ, επαινώντας τον Αργεντίνο τεχνικό της Λιντς για την απόφασή του να επιτρέψει στην Άστον Βίλα να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης, αφού η ομάδα του είχε προηγηθεί σε μία φάση όπου δεν τηρήθηκε το fair play.

Ο Κλιχ άνοιξε το σκορ για τη Λιντς, όμως ο Κοτζιά της Βίλα βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος λόγω τραυματισμού, με τα «Παγώνια» να μην τηρούν το fair play. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Άστον Βίλα, και όταν το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι, ο Μπιέλσα είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να αφήσουν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν, όπως και έγινε. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.

«Είναι μία αξιοσημείωτη χειρονομία. Παίζουν για να ανέβουν στην Premier League και υπάρχει κάτι τόσο σημαντικό… όλος ο κόσμος πρέπει να το δει αυτό», δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ.

Από την άλλη, ο Βενγκέρ επεσήμανε πως κακώς οι παίκτες της Βίλα σταμάτησαν στη φάση του τραυματισμού του Κοτζιά, καθώς μόνο ο διαιτητής μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι.

«Είναι ένα είδος fair play που συνήθως είναι στο γήπεδο. Μόνο ο διαιτητής μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι, όμως είναι αξιοσημείωτο εκ μέρους του Μπιέλσα», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Σημειωτέον ότι η ισοπαλία αυτή αποτέλεσε «ταφόπλακα» στις ελπίδες της Λιντς για απευθείας άνοδο στην Premier League, και πλέον ελπίζει στα μπαράζ ανόδου.