Ενθαρρυντικές είναι σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού οι πρώτες εκτιμήσεις αναφορικά με τη σοβαρότητα της κατάστασης των δύο Ισπανών ποδοσφαιριστών. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το ιατρικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας, οι δύο Ισπανοί μέσοι δεν έοχυν κάτι το ανησυχητικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αμφότεροι επέστρεψαν «λαβωμένοι» από τις Σέρρες και όπως ήταν φυσικό, την αποστολή του Ολυμπιακού διακατείχε μία έντονη ανησυχία. Ιδικά με την περίπτωση του Ουρτάδο, από τη στιγμή όπου ο 29χρονος μέσος τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο,όπου είχε χτυπήσει στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή.

Ο διευθυντής του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» Νίκος Τζουρούδης είχε επικοινωνία με τους δύο Ισπανούς παίκτες, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι όλα πάνε καλά και ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστούν την Τρίτη, ημέρα, στην οποία και θα επιστρέψουν οι Πειραιώτες στις προπονήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr