Με μεγάλη αδημονία περιμένουν τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχει επαναφέρει την πίστη και τον ενθουσιασμό σε διοικούντες και κόσμο, με αποτέλεσμα το ΟΑΚΑ να ετοιμάζεται για τουλάχιστον ακόμη μια σπουδαία βραδιά.

Οι «πράσινοι« διεκδικούν την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, που θα γίνει στη Βιτόρια, κόντρα στην ομάδα που κέρδισε πέρσι τον τίτλο. Η αποστολή τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα θα είναι δύσκολη, αλλά οι υποστηρικτές του «τριφυλλιού» θα δώσουν ό,τι έχουν για να ανατραπούν τα προγνωστικά, όπως έγινε και στη regular season της διοργάνωσης, όταν η πρόκριση φαινόταν χαμένη.

Τα εισιτήρια για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, που θα γίνει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Τρίτη (23/04), έκαναν… φτερά, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην πτοούνται από τη βροχή και να δημιουργούν ουρές έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», στην οδό Τσόχα.

Το sold out ήταν θέμα ωρών και επιβεβαιώθηκε και με επίσημο τρόπο από την ΚΑΕ, μέσω σχετικής ανακοίνωσης που αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τοGame 3 των Playoffs της Euroleague με τη Real Madrid (23/4, 21.00) δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την με τη Real Madrid».

Δείτε τις φωτογραφίες από τα εκδοτήρια: