Ο Χοσέ Χολέμπας στην τέταρτη σεζόν του με τα χρώματα της Γουότφορντ θεωρείται από πολλούς ως ο πολυτιμότερος παίκτης του συλλόγου.

Ο 34χρονος μπακ πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να καθιερωθεί στην αγγλική ομάδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε εκτός ομάδας στην πρώτη του σεζόν από τον Κίκε Φλόρες κάνοντας μάλιστα σκέψεις για πρόωρη αποχώρηση.

«Έμαθα πολλά στην πρώτη χρονιά μου, πως κάποιοι άνθρωποι είναι εγωιστές. Δεν με ένοιαζε. Σκεφτόμουν να ολοκληρώσω την σεζόν και να προσπαθήσω να φύγω. Άλλαξε όμως ο προπονητής και είμαι ακόμη εδώ.

Η πρώτη χρονιά ήταν διαφορετική, σκεφτόμουν μόνο πως θα επιβιώσω στην Premier League. Ήρθα από μια μεγάλη ομάδα. Δεν βγάζω μακρινές μπαλιές. Δεν είναι αυτό το στιλ μου. Είχα μια μεγάλη συζήτηση με τον προπονητή. Άκουσα την γνώμη και του είπα πως δεν παίζω με μακρινές μπαλιές.

Έκανα προπονήσεις και ό,τι έπρεπε να κάνω αλλά στο τέλος δεν με σεβάστηκε και με πέταξε έξω από την ομάδα».

Ο Χοσέ Χολέμπας είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr πως αποκτήθηκε από την Γουότφορντ δίχως καν να τον ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις η Ρόμα.

«Ήταν μια παράξενη μεταγραφή, αλλά στο τέλος είπα πως δεν αξίζει να παίζω στη Ρόμα γιατί ο σύλλογος έκανε τέτοια πράγματα πίσω από την πλάτη χωρίς καν να μου μιλήσουν».

Την Κυριακή (7/4) η Γουότφορντ αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας την Γουλβς.

«Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος αυτού του πρότζεκτ. Δεν ξέρω πόσο μακριά θα φτάσω, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την ομάδα. Δεν σκέφτομαι εάν η Γουότφορντ θα είναι η τελευταία ομάδα μου. Εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα είναι υπέροχο».

Πηγή: gazzetta.gr