Ο Μίμης Δομάζος με δηλώσεις του εκφράζει τη σιγουριά του για αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό, ζητάει υπομονή και προσθέτει: «Στηρίζουμε πρίγκιπα για το καλό του ΠΑΟ».

Ο «στρατηγός» είναι στη λίστα με τα 16 ονόματα που παρέδωσε η πλευρά Τσάκα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αφορά τους υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. της ομάδας, αν και εφόσον ο Φεϊζάλ βάλει τα 28 εκατ. ευρώ που έχει τάξει. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» κατέθεσε εγγράφως την παραίτησή του από το υπάρχον Δ.Σ., του οποίου ήταν μέλος.

«Κάντε υπομονή και θα δείτε τι θα γίνει. Λίγες ώρες έμειναν. Εγώ είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά για τον Παναθηναϊκό και για όλους μας», δηλώνει, αρχικά, ο Δομάζος, που δεν δείχνει να πτοείται από την αμφισβήτηση που υπάρχει.

«Παραιτήθηκα από το Δ.Σ. εγγράφως. Αύριο, στη 1 το μεσημέρι, θα τα μάθετε όλα. Εγώ μπήκα σ’ αυτή την ιστορία, γιατί πείστηκα ότι όλα είναι αληθινά, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Στηρίζουμε τον πρίγκιπα για το καλό του Παναθηναϊκού. Όλα τα κάνω για το καλό του Παναθηναϊκού», υποστήριξε ο Δομάζος και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, ζήτησε από όλο τον κόσμο της ομάδας να περιμένει την αυριανή μέρα.

Πηγή: Sport-fm.gr