Τεράστιο μερίδιο ευθύνης στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πλέον ο Παναθηναϊκός, καταλόγισε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

«Όπως έχω πει, για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να χρωστάει 28 εκατομμύρια, οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε πολύ καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2,3,4 χρόνια. Θέλετε να σας πω ότι το 58% το είχε ο Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να τον πείσετε… Ο λόγος που υπήρξαν τα προβλήματα στην πολυμετοχικότητα ήταν γιατί δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να το κάνει. Όσον αφορά το θέμα για το αν είμαι μπροστινός κάποιου, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν αν είμαι… ελέφαντας.», ήταν τα λόγια του προς τους περίπου 300 οπαδούς των «πράσινων» που παρακολούθησαν την διαδικασία και ζητούσαν επίμονα να κατονομάσει τους υπαίτιους για την κατάσταση των οικονομικών της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος, αναφορικά με την υπόθεση του πρίγκιπα, είπε:
«Θα περιμένουμε μέχρι τις 4 Γενάρη για να δούμε αν θα βάλει τα λεφτά. Από εκεί και πέρα είτε θα πρέπει να γίνει αύξηση 15 εκατ. ευρώ και να συμμετέχουν σε αυτήν νυν και νέοι μέτοχοι, είτε να πάρουμε δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ με εγγυητή εμένα και όποιον άλλον θέλει».

Πηγή: Sport-fm.gr