Σε παιδί με κινητικά προβλήματα αλλά και στον πατέρα του επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού Γιάννης Α. μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλο την ώρα που έβγαιναν από το κολυμβητήριο και έπεσαν πάνω στους εισβολείς.

Οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν στην πλάτη τον Γιάννη αλλά και τον πατέρα του και ο γιατρός τον οποίο επισκέφτηκε μετά από την επίθεση του έδωσε μια ειδική αλοιφή για να βάζει ώστε να μην κάνει αιμάτωμα.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά πάντα δίπλα στην ομάδα»

Ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού που ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα σ’ όλα τα γήπεδα μαζί με τον πατέρα του και την μητέρα του και φυσικά ήταν και στον αγώνα πόλο γυναικών με την Γλυφάδα μίλησε στο gazzetta.gr για την επίθεση που δέχτηκε και η μαρτυρία του συγκλονίζει. .

«Έφευγα με τον πατέρα μου για να πάμε στο Ρέντη που είχε χάντμπολ. Το ματς στο κολυμβητήριο δεν είχε τελειώσει. Εμείς κατεβήκαμε τα σκαλιά και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα. Μπαίνουν μέσα 30 κουκουλοφόροι με κράνοι, κουκούλες, ρόπαλα και μαχαίρια. Πάγωσα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου.

Ο πατέρας μου με έπιασε και μου είπε να μην φοβάμαι. Μας χτύπησαν και τους δυο με ρόπαλα στην πλάτη. Όλα κράτησαν περίπου 1,5 λεπτό», μας είπε αρχικά ο Γιάννης και συνέχισε: «Αυτοί αφού μας χτύπησαν ανέβηκαν με φωνές τα σκαλιά και επιτέθηκαν και σ’ άλλους. Ευτυχώς βγήκαμε και φύγαμε. Παρότι χτυπήθηκα πήγαμε στο Ρέντη για το χάντμπολ και μετά στο γιατρό. Η αλήθεια είναι ότι είχα παγώσει».

«Έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου»

«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω. Κάθε ημέρα. Έχω μάθει να είμαι δίπλα στον Ολυμπιακό και αυτό που έγινε δεν θα μου στερήσει τον Ολυμπιακό μου. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα μου. Σ’ αυτούς που μ’ αγαπάνε και μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να παλεύω», είπε ο νεαρός που έστειλε και το δικό του μήνυμα ζωής.

Πηγή: gazzetta.gr