Εξοργισμένος με τον Μάριο Μπαλοτέλι και τη συμπεριφορά του είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να αναφέρεται στα καμώματα του Ιταλού επιθετικού, κατά την στιγμή της αλλαγής του στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Μπαλοτέλι, με τη Σίτι να βελτιώνεται και να μειώνει σε 2-2 πριν το τελικό 3-2 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αγαπώ τον Μάριο, αλλά είναι σημαντικό για τον ίδιο να αρχίσει να παίρνει σοβαρά τη δουλειά που κάνει», τόνισε ο Μαντσίνι αναφερόμενος στην απόφαση του Μπαλοτέλι να κατευθυνθεί απευθείας στα αποδυτήρια, μετά την αλλαγή του.

«Έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να παίζει καλά, αλλά δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει όπως στο ματς με τη Γιουνάιτεντ. Θέλουμε περισσότερα από αυτόν. Όταν έχεις έναν παίκτη με τις ικανότητές του Μάριο δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί αντιδρά έτσι και μέσα και έξω από το γήπεδο», συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής για να καταλήξει πως δεν θέλει «ο Μπαλοτέλι να καταλήξει σαν πολλούς παίκτες που είχαν ταλέντο και δεν έκαναν τίποτα».

Πηγή: sport-fm.gr