Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άρης έχει παίξει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά με «ψευτοεννιάρι», καθώς στον υπάρχον ρόστερ υπάρχουν μόνο δύο σέντερ φορ. Πλέον, ο Σάββας Παντελίδης θα μπορεί να υπολογίζει μόνο σε έναν, τον Χαμζά Γιουνές, διότιο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο τραυματισμός του έμπειρου Θεσσαλονικιού φορ έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, όμως οι απόπειρες του «κίτρινου» ιατρικού επιτελείου δεν έφερε αποτέλεσμα και οι πόνοι στη μέση παρέμειναν. Έτσι, αποφασίστηκε τελικά να μπει υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη, με τον παίκτη επικοινώνησαν τόσο ο Θεόδωρος Καρυπίδης όσο και ο προπονητής του Άρη, για να του ευχηθούν και να τον ευχαρίστησαν για το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα έσφιξε τα δόντια για να βοηθήσει την ομάδα, όταν αυτή το χρειάστηκε.

Ο Διαμαντόπουλος είχε μέχρι στιγμής πέντε εμφανίσεις και ένα γκολ με τον Άρη στη Super League, ενώ στο Κύπελλο είχε μια εμφάνιση και σημείωσε δύο γκολ.