O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Μedia Day του All Star Game και τόνισε πως θα παίξει με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο της Κίνας, ενώ ανέφερε πως σκέφτεται σαν να μην έχει κάνει τίποτα ακόμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη Media Day ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Σάρλοτ και καλύπτει τα πάντα γύρω από το All Star Game.

Ο Greek Freak ανέφερε πως θα βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ελλάδας για το Παγκόσμιο, ενώ τόνισε πως ακόμα και τώρα είναι σαν μην έχει κάνει τίποτα, δείχνοντας πως δεν σταματά ποτέ να δουλεύει.

«Θέλω να να ζήσω κάθε στιγμή σαν τελευταία. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσω ή θα χάσω. Πριν 7 χρονιά δεν φανταζόμουν πως κάποια στιγμή θα φτάσω εδώ. Όμως αν δουλεύει σκληρά και έχεις και την υποστήριξη της οικογένειας σου, μπορείς να τα καταφέρεις να φτάσεις εδώ. Δεν περίμενα πως θα είμαι σε αυτή τη θέση πριν 7 χρόνια. Δεν είχαμε να φάμε κάποτε. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Προσπαθώ πάντα να μην ταπεινός, να δουλεύω συνέχεια»

Για το αν θα παίξει στο Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική: «Θα είμαι στην Κίνα, θα παίξω»

Για το αν του αρέσει το παρατσούκλι Greek Freak: «Το λατρεύω αυτό το παρατσούκλι, δείχνει ποιος είμαι».

Για ένα μεγάλο σουτ που θυμάται: «Το clutch shot του Τζόρνταν στους τελικούς κόντρα στη Γιούτα»

Για τους Μπακς: «Διασκεδάζουμε, παίζουμε μαζί σαν ομάδα, απολαμβάνουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πριν 7 χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα και τώρα έχουμε το καλυτερο ρεκόρ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τα playoffs. Nα περάσουμε έναν γύρο και μετά να χτίσουμε πάνω σε αυτό για να πάμε παραπέρα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τη δήλωση που έκανε πριν λίγες μέρες, έδειξε για άλλη μια φορά πως νιώθει ασταμάτητος: «Δεν θέλω να φανώ εγωπαθής. Είναι όμως πολύ δύσκολο να με σταματήσουν οι αντίπαλοι».

Για το αν θα παίξει σε διαγωνισμό τριπόντων στο μέλλον: «Είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω συμματάσχει μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου. Θέλω να συμμετέχω και εκεί»

Για το τι θα έκανε όταν τελείωνε το μπάσκετ: «Ήθελα να είμαι σε ένα νησί το Greek Freak Island μόνο εγώ και η οικογένεια μου, χωρίς media.

Στη συνέχεια στάθηκε στους ΛεΜπρόν και Τζόρνταν, λέγοντας: «Ο Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν έδωσαν τόσα πολλά στο παιχνίδι, έκαναν τόσα πολλά για μας».

«Όταν παίζω, εκπροσωπώ την οικογένεια μου, αλλά και όλους τους ανθρώπους που βοηθούν την οικογένεια μου». ήταν ακόμα μια ατάκα του, ενώ τόνισε πως η καλύτερη ελληνική συνήθεια που έφερε μαζί του είναι η φιλοξενία.

Για την ομορφότερη στιγμή του: «Όλες οι στιγμές που είχα μέχρι τώρα είναι απίθανες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια»

Ανέφερε πως θα ήθελε να έχει το stepback του Τζέιμς Χάρντεν, ενώ τόνισε πως έμαθε πολλά στο ΝΒΑ: «Όταν ήρθα στο ΝΒΑ ήμουν 18 ετών και πλέον έχω μάθει τόσα πολλά. Ένα σημαντικό πράγμα που έμαθα, είναι πως να είμαι ηγέτης εντός και εκτός παρκέ. Τίποτα δεν πήρα ως δεδομένο από τότε που ήρθα στο ΝΒΑ».

Για τον Νοβίτσκι: Πήρε πρωτάθλημα, βγήκε MVP, έδειξε τον δρόμο στους υπόλοιπους Ευρωπαίους και όπως και εγώ, έκανε άλμα από τη 2η κατηγορία στο ΝΒΑ. Από το 2η κατηγορία, τον διάλεξαν στο draft σαν εμένα».

Για το αν έχει πάρει κάπου πρωτάθλημα: «Στη Γ Εθνική είχα κερδίσει ένα πρωτάθλημα», ανέφερε όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει ποτέ του πρωτάθλημα,ενώ δήλωσε πως τρώει πολύ σουβλάκι.

Για το αν νιώθει Γιάνναρος: «Πάντα θα νιώθω Γιαννάκης ότι και να συμβαίνει στη ζωή μου»

Για τον Κέμπα: «Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος, άξιζε να είναι στο All Star Game».

Πηγή: gazzetta.gr