Τις βάσεις για την πρόκριση στους «16» του Europa League θέλει να βάλει, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:55 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι «ερωτευμένοι» με την πρόκριση και ποντάρουν στη δυνατή έδρα τους για να πάρουν τη νίκη. Στο Europa League είναι αήττητοι στο γήπεδό τους, με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Η μεγαλύτερη επιτυχία, που τους έδωσε και την πρόκριση για τη φάση των «32», ήταν η νίκη με 3-1 κόντρα στη Μίλαν.

Η Ντιναμό Κιέβου πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της. Προέρχεται από αγωνιστική απραξία, αφού το πρωτάθλημα στην Ουκρανία έχει διακοπεί. Έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της, πριν από 2 μήνες, στις 13 Δεκεμβρίου και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τη Γιάμπλονετς, για το Europa League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου, ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει πετύχει 4 γκολ στο Europa League. Άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν. Σκόραρε και στους 2 αγώνες του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη. Σημείωσε 1 γκολ στην Ελβετία και 2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα προσπαθήσει να σκοράρει και σήμερα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, στην Ουκρανία.