Με αρκετές αλλαγές προτίθεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να παρατάξει τον Ατρόμητο στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα παρουσιάσει μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη που είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Ξάνθη.

Στο κέντρο της «κυανόλευκης» άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Σωκράτης Φυτανίδης, ενώ ο Ιγκλέσιας – που ήταν στον πάγκο με τους Ακρίτες – θα ξεκινήσει ως αμυντικός χαφ. Μπροστά του θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα ο Σουμπίνιο με τον Μπρίτο και στα πλάγια οι Δημούτσος και Επστάιν.

Για τους Περιστεριώτες η νίκη αποτελεί μονόδρομο και ο «Ντούσκο» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει εύκολη τη ζωή των «κυανόλευκων» (είπε χαρακτηριστικά ότι όταν ο Αρης δέχεται γκολ καταρρέει).

Στη 19άδα είναι και ο Πίτου Γκαρσία, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αφού πιθανότατα θα είναι αυτός που θα «κοπεί». Ιτάντζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι θα ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα.

Σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή του Ατρομήτου για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sport-fm.gr