Με τον Θανάση Καραγκούνη να μην συμμετέχει στην προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Κάλεσμα του συλλόγου στους φιλάθλους για συγκέντρωση τροφίμων.

Ο Θανάσης Καραγκούνης ένιωσε ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και σήμερα προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Λογικά θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην αυριανή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου.

Νωρίτερα, ο Πίτου Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, εξαιτίας της αντίδρασής του κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα»

Ο Ατρόμητος στηρίζει την καμπάνια του δήμου Περιστερίου «συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά:

«Ο Ατρόμητος στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στην πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου και στηρίζει την καμπάνια «συγκεντρώνουμε τρόφιμα για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη» για να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι ώστε να υπάρξει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους.

Η ομάδα μας θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα την 1η Δεκεμβρίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου και καλεί τους φιλάθλους μας σε μια ανθρώπινη στρατιά αλληλεγγύης να προσφέρουν οτιδήποτε μπορούν από το υστέρημα τους συμμετέχοντας στον αγώνα της ανθρωπιάς, της ευαισθητοποίησης και της προσφοράς, προς όποιον έχει «πραγματικά» ανάγκη.

Τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων το ερχόμενο Σάββατο είναι το Νέο Δημαρχείο, το ΚΑΠΗ Αγίου Ιεροθέου, το ΚΑΠΗ Ανθούπολης και ο Λόφος Αξιωματικών (Τζον Κέννεντι 135)».

Πηγή: Sport-fm.gr