Η διαιτησία του Αρετόπουλου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν το… κερασάκι στην τούρτα αναφορικά με τα εχθρικά σφυρίγματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Το ποτήρι ξεχείλισε και οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να βρουν τους τρόπους που θα κινηθούν για να καταπολεμήσουν το παρασκήνιο.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει αποφασίσει να κορυφώσει τις αντιδράσεις με πολύ δυναμικό τρόπο. Περισσότερα, ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού ο δρόμος που θα ακολουθηθεί προφανώς εξετάζεται ακόμη.

Εξάλλου, το πρωί της Δευτέρας συγκάλεσε σύσκεψη με όλους τους συνεργάτες του στη διοίκηση της ΠΑΕ και είναι πολύ πρόωρο να αποφασιστεί κάτι… εν βρασμώ! Ο λόγος της σύσκεψης ήταν αυτός που έκανε το Γιάννη Αλαφούζο να απουσιάζει από το Δ.Σ. και ο Μίμης Δομάζος που ήθελε να ρωτήσει κάποια πράγματα, δυσφόρησε. Ρωτώντας τον κύριο Παναγόπουλο: «Δεν θα έρθει ο πρόεδρος να μιλήσουμε και να αναλύσουμε κάποια πράγματα»; Με το δεξί χέρι του Mr ΣΚΑΪ να απαντά πως δεν γίνεται αφού το Δ.Σ. είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και πως ο επιχειρηματίας έχει σύσκεψη για το θέμα της διαιτησίας.

Στην συνέχεια, αφού εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα του Δ.Σ. ο Παναγόπουλος κήρυξε την λήξη της συνεδρίασης και σε ερωτήσεις που δέχτηκε για το ότι δεν θα γίνει συζήτηση για τα οικονομικά και τα αγωνιστικά ζητήματα, απάντησε ότι ο σκοπός του ΔΣ ήταν άλλος και αφού εκπληρώθηκε, δεν συντρέχει λόγος να συνεχιστεί. Με τον Μίμη Δομάζο να αποχωρεί έχοντας μια σχετική δυσφορία αλλά και κατανόηση για ότι συμβαίνει…

Πηγή: Sport-fm.gr