Μπορεί στον Ολυμπιακό να θεωρούν δεδομένη τη στενή φιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα, όμως ζητούν από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να αποδείξει ότι θέλει το 50-50.

«Η φιλία με τον Πατέρα είναι δεδομένη και είναι εκτός γηπέδων. Πρέπει να αποδείξει και ο ίδιος ότι θέλει το 50-50 κι αυτό δεν γίνεται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις. Να αρχίσουν όλα από την αρχή, αλλά με πράξεις. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας νέος παράγοντας, ούτε καν ξέρει ποιοι είναι οι διαιτητές», ειπώθηκε από πλευράς Ολυμπιακού.

«Ο κ. Πατέρας είναι παλιότερος, ενδεχομένως να γνωρίζει καλύτερα. Ο κ. Μαρινάκης έκανε μία επένδυση, όπως όλες οι ομάδες επενδύουν στο μέτρο που μπορούν και δεν το αμφισβητούμε αυτό. Το 50-50 αποδεικνύεται με πράξεις, όχι με λόγια», έλεγαν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ετοιμάζει Πάντελιτς

Επιθετικό πρόβλημα διέκρινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Για το λόγο αυτό ο Βάσκος προπονητής προσανατολίζει τα πλάνα του για τη χρησιμοποίηση του Μάρκο Πάντελιτς στην επίθεση της ομάδας του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Σέρβος άσος έκανε τη Δευτέρα έξτρα πρόγραμμα προπόνησης και πλέον δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί. Στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή έδειξε ότι ήταν ανέτοιμος, αλλά τώρα στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχει φτάσει η ώρα του καθώς έχει βελτιωθεί αισθητά σε ότι αφορά στη φυσική του κατάσταση.

Πηγή: gazzetta.gr