Τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός της νέας εποχής με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέφρασε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος τονίζει πως ο πήχης θα ανέβει.

Ο συνεργάτης του Μαρινάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «DEAL» εξέφρασε την σιγουριά του για την επιτυχία της νέας διοίκησης λέγοντας: «Γιατί να μην πετύχουμε; Θα πετύχουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα».

Όσο για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αναλάβει εκείνος την προεδρία πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αν δεν ήταν πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης θα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ποτέ εγώ. Θα είμαι αντιπρόεδρος».

Για τους στόχους της νέας διοίκησης ανέφερε: «Ψηλά τον θέλουμε τον πήχη! Όχι όμως με τον τρόπο που παρουσιάζεται, με τα ονόματα παικτών που διαρρέεται ότι έρχονται στον Ολυμπιακό. Όλα θέλουν τον τρόπο και την ώρα να γίνουν. Και θα γίνουν».

Για το θέμα του προπονητή και τα σενάρια περί αντικατάστασης του Εβάλντ Λίνεν είπε: «O Oλυμπιακός έχει προπονητή τον Λίνεν. Γιατί πρέπει να το συζητάμε;»