Απαντήσεις που προκαλούν ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στο πώς λειτούργησε το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΚ περιλαμβάνονται στην αλληλογραφία Κιντή με Αδαμίδη, Παππά, Πουλάκου και… λοιπούς σε ό,τι αφορά την υπόθεση «Empire».

Διαβάστε για την παραδοχή Παππά («απίστευτο, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω») αλλά και την προειδοποίηση προς τον Γιώργο Κιντή ότι θα χαλάσει το deal με τον Βιντιάδη.

Όπως γράφει η SportDay, η οποία δημοσιεύει ολόκληρη την αλληλογραφία, ο κ. Κιντής επιχείρησε να λάβει απαντήσεις πριν το θέμα οδηγηθεί στα δικαστήρια. Ακολουθούν τα καυτά e-mail:

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο ο Γιώργος Κιντής πείθεται, μέσα από την επικοινωνία τους σχετικά με μια ιδέα που είχε για την «επιβίωση» της ΠΑΕ ΑΕΚ, μια λύση α λα 44, ότι ο Αδαμίδης δεν θέλει να «διώξει» από πάνω του τις μετοχές και τις ευθύνες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στις 13 Αυγούστου, κι αφού προηγουμένως έχει ζητήσει, δίχως να λάβει, τις σχετικές απαντήσεις από τον Αδαμίδη, ο Κιντής στέλνει το mail προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Empire, αυτό που διαβάσατε χθες, για να ζητήσει γενική συνέλευση των μετόχων για εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών.

Από τα μέσα του Αυγούστου και για δύο μήνες, μέχρι περίπου τα μέσα του Οκτωβρίου, ο Κιντής επιχείρησε, όπως θα διαπιστώσετε από την ανάγνωση της αλληλογραφίας του με όλους τους μηνυόμενους, να πάρει απαντήσεις και να αποφύγει, όπως τόνιζε, την προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τη στιγμή που ο Παππάς παραδέχτηκε, στις 5 Οκτωβρίου, ότι «βλέπω και εγώ την αδυναμία να σου δοθούν απαντήσεις από τους κατά καιρούς κρατούντες και τους κατά καιρούς λογιστές και εκπλήσσομαι όπως και εσύ. Δυστυχώς όμως ούτε τον χρόνο έχω να ασχοληθώ». Μια απάντηση που εξόργισε τον Κιντή, αφού συνοδευόταν από τη «θα χαλάσεις το deal με τον Βιντιάδη» επισήμανση. Ο Κιντής εξάντλησε την υπομονή του, διαπίστωσε ότι περιμένει αδίκως να λάβει τεκμηριωμένες απαντήσεις και αποφάσισε να φτάσει στην προχθεσινή του πράξη, την υποβολή της μήνυσης.

«Πού είναι τα λεφτά;»

Στις 20/8 ο Κιντής ρωτάει τον Αδαμίδη να του εξηγήσει τι σημαίνει η ακόλουθη παρατήρηση του ορκωτού λογιστή στον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κατά παρέκκλιση του άρθρου 42β παρ. 7 του κωδ. Ν. 2190/1920, τα κονδύλια του κυκλοφορούντος ενεργητικού Δ. II.1 “Πελάτες” και Γ.II.1 “Προμηθευτές” εμφανίζονται μειωμένα κατά €4.994.106,81, καθώς συμψηφίστηκε εξωλογιστικά από την εταιρεία ισόποση απαίτηση και υποχρέωση προς τον ίδιο αντισυμβαλλόμενο». Ο Κιντής ρωτά τον Αδαμίδη: «Σε τι αφορούσαν οι κατά τα ανωτέρω απαίτηση και υποχρέωση; Ποιος είναι ο αντισυμβαλλόμενος αυτός, που ήταν και προμηθευτής αλλά και πελάτης, και μάλιστα αυτού του ύψους; Ποιοι λόγοι επέβαλαν τη διενέργεια του ανωτέρω συμψηφισμού, παρά το άρθρο 42β παρ. 7 του κωδ. Ν. 2190/1920, κατά το οποίο «απαγορεύεται οποιοσδήποτε συμψηφισμός μεταξύ κονδυλίων των λογαριασμών ενεργητικού και παθητικού ή των λογαριασμών εσόδων και εξόδων και η εμφάνιση μόνο της μεταξύ τους διαφοράς». Συνδέεται το ζήτημα αυτό με τη μη δημοσίευση του ισολογισμού της Empire 1924, κι αν ναι, πώς; Προέβη ποτέ ή ΠΑΕ ΑΕΚ ή η Empire 1924 σε ευρείας κλίμακας καταστροφή αποθεμάτων; Τηρήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες; Αν όχι, γιατί; Συνδέεται κατά κάποιο τρόπο η καταστροφή αποθεμάτων, εφόσον βεβαίως συνέβη, με την ανωτέρω παρατήρηση του ορκωτού;». Και καταλήγει: «Επειδή τον ισολογισμό υπογράφεις εσύ, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν αφιέρωνες λίγο χρόνο προκειμένου να με διαφωτίσεις ως προς τα ανωτέρω».

Την επόμενη ημέρα του διευκρινίζει, με νέο e-mail, ότι «το ζητούμενο είναι το τι μπορεί να γίνει για τη σωτηρία της ΑΕΚ». Την ίδια ημέρα στέλνει τις ίδιες ερωτήσεις προς Κοσμάτο και Πουλάκο. Ο Πουλάκος απάντησε ότι αυτή η ισόποση απαίτηση και υποχρέωση αφορά την Puma Hellas S.A. και ότι δεν έγινε ανταλλαγή επιταγών, επειδή η ΠΑΕ δεν χρησιμοποιούσε μπλοκ επιταγών. Την ίδια ημέρα ο Κιντής επανέρχεται και ρωτά τον Πουλάκο: «Η σχέση με την Puma ήταν απ’ όσο ξέρω μέσω της Empire. Η Empire είχε κάποια αποθέματα, λόγου χάρη 5 εκατ., και ισόποση υποχρέωση σε προμηθευτή Puma. Πώς αυτά μεταφέρθηκαν στον ισολογισμό της ΠΑΕ κι η Puma έγινε πελάτης της ΠΑΕ, ενώ δεν ήταν της Empire; Τα αποθέματα της Empire πουλήθηκαν στην ΠΑΕ;». Πουλάκος και Κιντής συνέχισαν την ανταλλαγή e-mail, δίχως να παίρνει πειστική και τεκμηριωμένη εξήγηση ο Κιντής.

Στις 22/8 ο Κιντής απευθύνει τα ίδια ερωτήματα στον Γιώργο Κωνσταντινίδη, που υπογράφει τον ισολογισμό. Ο Κωνσταντινίδης δηλώνει άγνοια και απαντά ότι το θέμα της Puma χειρίζονταν αποκλειστικά οι Αδαμίδης, Καψής. Ο Κιντής στέλνει όλα αυτά στον Παππά, ενώ περιμένει τις απαντήσεις του Αδαμίδη, που δεν τις λαμβάνει.

Η άγνωστη offshore

Ο Κιντής αρχίζει να ψάχνει την ιστορία της Hyfold, μιας εταιρείας που έγινε κάτοχος μετοχών της ΠΑΕ καταβάλλοντας 500 χιλιάδες ευρώ, δίχως να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εταιρεία της οποίας κάτοχος φέρεται να είναι ο Αδαμίδης. Ο τελευταίος του στέλνει ένα e-mail για να δηλώσει τη μεγάλη ενόχλησή του, επειδή έχει αντιληφθεί ότι ο Κιντής τον «ψάχνει» ακόμη και οικονομικά.

Στις 21/8 ο Κιντής επισημαίνει στον Παππά ότι δεν λαμβάνει απαντήσεις στα ερωτήματα από τον Αδαμίδη. Δύο ημέρες μετά ο Παππάς του στέλνει e-mail για να δηλώσει άγνοια και να ζητήσει ενημέρωση. Του αναφέρει ότι κατά την αντίληψή του το πρόβλημα άρχισε να δημιουργείται από την εποχή Νικολαΐδη, αλλά ο Κιντής του απαντά τεκμηριωμένα ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι ανακριβής. Ο Κιντής αναφέρει συγκεκριμένα στον Παππά: «Δεν ξέρω αν κάποιος κλέβει. Ξέρω όμως ότι εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με μία εγγραφή ύψους €4.994.106,81 στον ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ με ημερομηνία 30/6/2011—ερωτηματικά τα οποία δεν κατάφεραν να απαντήσουν ως τώρα δύο οικονομικοί διευθυντές κι ένας διευθύνων σύμβουλος». Ο Κιντής παραθέτει στον Παππά όλα τα στοιχεία της έρευνάς του, και καταλήγει: «Πέτρο, ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά πρέπει να δοθούν το συντομότερο—η (ΠΑΕ) ΑΕΚ δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Το οφείλουμε στην ΑΕΚ, η επιβίωση της οποίας μπορεί και να εξαρτάται απ’ αυτό, στα πολλά χρήματα και χρόνο που έδωσες στην ΑΕΚ και στα λίγα (αλλά για μένα πολλά) χρήματα και πολύ κόπο που έδωσα εγώ. Στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα τη συμπαράστασή σου – προφανώς όχι οικονομική. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα προχωρήσω».

Παππάς: «Απίστευτο…»

Ο Παππάς απαντά σε όλα αυτά στις 24/8: «”Ο.Κ.”, κατάλαβα τι εννοείς, θα σου τηλεφώνησω αργότερα σήμερα. Το ερώτημά σου είναι απλό, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πληρώσει 3.75 εκατ. ευρώ μετρητά στην Empire και θα πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει τους λόγους. Μου φαίνεται λίγο απίστευτο όλο αυτό και θα πρέπει να υπάρχει μια λογική εξήγηση, αλλιώς κανείς μπορεί να σκεφθεί τα χειρότερα…».

Στις 4/9 ο Πουλάκος στέλνει ένα e-mail στον Κιντή με αποκαλύψεις για την εποχή των Θανόπουλου – Δημαράκη στην Empire: «κατά τα έτη 2008 και 2009 απωλέσθησαν (εκλάπησαν κατ’ εμέ) εμπορεύματα» και «εκείνο που έχει πέσει στην αντίληψή μου είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ Εmpire (με υπογραφή Θανόπουλου) και έτερου συμβαλλόμενου (ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ) για την ενοικίαση-παραχώρηση χώρου επί τηs οδού ΣΜΥΡΝΗΣ 3, με όρουs τουλάχιστον περίεργουs (για να το πω κομψά), όπου σύντομα υπάρχει δικαστήριο με διεκδικούμενη, από μέρουs του, αποζημίωση ένεκα του συμφωνητικού!». Την επόμενη ημέρα ο Κιντής απαντά στον Πουλάκο και του αναφέρει: «Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αυτά που αναφέρεις (κλοπές, “περίεργα” συμφωνητικά) αποτελούν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων για τις οποίες οφείλετε ως διοικητικό συμβούλιο να κινηθείτε δικαστικά. Θα έλεγα μάλιστα ότι οφείλατε να το έχετε ήδη πράξει. Ενας λόγος παραπάνω λοιπόν να συγκαλέσετε το συντομότερο δυνατόν διοικητικό συμβούλιο. Γνώμη μου θα ήταν μάλιστα να θέσεις το Δ.Σ. ενώπιον των ευθυνών του ως προς τα θέματα οικονομικής διαχείρισης – δεν είναι σωστό να έχεις εσύ όλη την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης, όταν το συμβούλιο δεν σου παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις τη δουλειά σου».

«Θα κινηθώ δικαστικά»

Στις 4/9 ο Κιντής ξαναστέλνει e-mail στον Παππά, για να τον ενημερώσει για όλα αυτά, να υπογραμμίσει ότι όλα τα βασικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, να επιμείνει στην άμεση σύγκληση του Δ.Σ. της Empire για να δοθούν εξηγήσεις, να αναρωτηθεί για ποιο λόγο δεν απαντά ο Αδαμίδης. Και αναφέρει ρητά σε αυτό το e-mail: «Αντιλαμβάνεσαι ότι, εάν αυτό δεν συμβεί, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να κινηθώ δικαστικά. Αφενός, υπάρχουν πλέον όχι μόνο αποχρώσες ενδείξεις περί τελέσεως αξιοποίνων πράξεων, αλλά και περί τούτου ισχυρισμοί του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας. Αφετέρου, τυχόν αδράνεια των μελών του Δ.Σ. εν όψει των ανωτέρω θα πληροί κατά τη γνώμη μου την υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος της απιστίας (390 ΠΚ). Εκ τρίτου, υπάρχουν τα δικαιώματα των μετόχων μειοψηφίας κατά τον ν. 2190/20: το 5% μπορεί με αίτηση στο μονομελές πρωτοδικείο να ζητήσει οικονομικό έλεγχο της εταιρείας από ορκωτό ελεγκτή που θα διορίσει το δικαστήριο, ενώ 10% μπορεί να ζητήσει την παράσταση πολιτικής αγωγής σε μήνυση και την άσκηση εταιρικής αγωγής κατά μελών του Δ.Σ. Μια ματιά στο μετοχολόγιο της Empire θα σε πείσει ότι δεν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν τα ποσοστά αυτά—θα γίνουμε όμως (και πάλι) τσίρκο στις εφημερίδες. Ειλικρινά, μου φαίνεται αδιανόητο για ένα τόσο προφανές και απλό πράγμα να πρέπει να φτάσουμε στα δικαστήρια. Από τo Σαββατοκύριακο και μετά όμως, αυτή θα είναι η μόνη μου επιλογή».

«Δεν θέλουν να μας πουν για τα λεφτά!»

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Παππάς προτείνει στον Κιντή να κάνει μια συνάντηση με τον λογιστή του, τον Αδαμίδη και τον Πουλάκο, για να πάρει τις απαντήσεις. Ο Κιντής απαντά («Πέτρο, θεωρείς, να υποθέσω, ότι o λόγος που o διευθύνων σύμβουλος κι o οικονομικός διευθυντής της εταιρείας δεν θυμούνται περί τίνος πρόκειται μια εγγραφή 5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι γιατί δεν έχουν συζητήσει το θέμα επαρκώς μαζί μου;»). Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Κιντής γράφει στον Παππά, για να του επαναλάβει ότι από τη στιγμή που δεν παίρνει πειστικές απαντήσεις, είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Του αναφέρει μεταξύ άλλων: «η απάντηση στο ερώτημα, αν είναι η Empire ο αντισυμβαλλόμενος των 5 εκατ. και ποια η αιτία της συναλλαγής, δεν προαπαιτεί καμία συζήτηση, ούτε στοιχεία από την ΠΑΕ. Δεν μπορεί ο Σταύρος (Αδαμίδης) κι ο Βασίλης (Πουλάκος) να μη γνωρίζουν. Η μόνη άλλη εξήγηση που βρίσκω είναι ότι δεν θέλουν να μας πουν. Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι δεν μπορούν να αποφύγουν την απάντηση. Οπως είδες, δεν άλλαξαν στάση – οπότε τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγήθηκαν. Οταν καλούν κάποιον οι αρχές, το «να το συζητήσουμε» και το «δεν θυμάμαι» δεν παίζει. Ο Σταύρος κι ο Βασίλης θα πρέπει άρα να δώσουν αυτή την απάντηση – αν όχι σε μένα, στον οποίο εξάλλου τυπικά δεν έχουν υποχρέωση, στις αρχές».

«ΕΙστε υπεύθυνοι»

Ο Κιντής εξηγεί στον Παππά ότι τον θεωρεί συνυπεύθυνο: «Εν κατακλείδι, Πέτρο, νομίζω ότι τις ευθύνες, και νομικά και ηθικά τις έχετε. Πιστεύω, μάλιστα, από ηθικής τουλάχιστον απόψεως, όχι αδίκως: δικές σας επιλογές ήταν και ο Νίκος και ο Σταύρος και ο Ντούσαν. Κανείς τους δεν είδε φως και μπήκε. Τους επιλέξατε και τους στηρίξατε οικονομικά και ηθικά, επι μακρόν όπως είχατε κάθε δικαίωμα. Οφείλατε όμως και να τους ελέγχετε. Αδίκως ή δικαίως, όμως, μικρή σημασία έχει: με βάση το νόμο, κατά τη γνώμη μου τις έχετε».

«Το πάρτι τελείωσε»

Την ίδια ημέρα, με νέο e-mail, ο Κιντής προτείνει στον Παππά να επιδιώξουν τον ορισμό νέας διοίκησης στην Empire για να κάνουν οικονομικό και λογιστικό έλεγχο. Στις 16 Σεπτεμβρίου ο Κιντής στέλνει ένα «βαρύ» e-mail στον Αδαμίδη, με τίτλο «το πάρτι τελείωσε», γεμάτο υποννούμενα σχετικά με την τύχη του Αδαμίδη για όσα έχουν συμβεί επί των ημερών του στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την Empire.

Στις 19/9 ο Κιντής «ενοχλεί» ξανά με e-mail τον Παππά, για να τον ρωτήσει «αν θα κάνεις ή όχι κάτι για όλα αυτά». Στις 24/9 ο Κιντής στέλνει e-mail στον Ντέμη Νικολαΐδη, για να πάρει απαντήσεις σχετικά με την Puma. Ο Νικολαΐδης του απάντησε τηλεφωνικά, αρκετά πειστικά στα περισσότερα ερωτήματα που του είχε υποβάλει. Ο Κιντής έκρινε ότι δεν υπήρχε ουσιαστική σύνδεση της εποχής Νικολαΐδη με τα «προβλήματα» που εντόπισε στην Empire.
Ακολούθησε μια σειρά από e-mails ανάμεσα στον Κιντή και τον λογιστή του Πέτρου Παππά, τον Δημήτρη Χιώτη, ο οποίος ερεύνησε την υπόθεση για λογαριασμό του εφοπλιστή. Ανάμεσα σε άλλα, ο Χιώτης έγραψε στον Κιντή ότι «Δεν βγαίνει άκρη με την καρτέλα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (σύμφωνα και με τους υπαλλήλους του λογιστηρίου), έχουν γίνει πάρα πολλές κινήσεις από και προς την ΠΑΕ και δεν βγαίνει άκρη».

Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Κιντής έστειλε στον Χιώτη, με κοινοποίηση προς τον Παππά, το ακόλουθο e-mail: «Ωραία… Αρα δεν ξέρουμε πόσα λεφτά έχει δώσει η ΠΑΕ στην Empire; Δηλαδή δεν ξέρουν και καλά πόσο χρήμα της ΠΑΕ έχει πάει σε μία εταιρεία που δεν έχει διοίκηση και δεν δημοσιεύει ισολογισμό; Κι αν έχουν πάει πέντε εκατομμύρια τι γίνεται; Σκέψου να έλεγες στον Πέτρο, δεν ξέρω πόσα λεφτά έχει βάλει η Ocean bulk στη Starbulk, δε βγαίνει άκρη, α, και δεν μπορώ να σου πω και τι έγιναν τα λεφτά της Starbulk γιατί δεν δημοσιεύει ισολογισμό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγαίνει άκρη. Ή μάλλον μπορώ, αλλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να βγει. Κάπως πήγαν τα λεφτά από την ΠΑΕ στην Empire: με επιταγή, με έμβασμα ή με μετρητά. Αν η ΠΑΕ δεν τα παρακολουθεί αυτά, έχουμε σημαντικότερα προβλήματα, γιατί φαντάζομαι δεν τα παρακολουθεί γενικά – ή μόνο στην περίπτωση της Empire έτυχε; Δημήτρη, για να κλείσει ο ισολογισμός της ΠΑΕ 30/6/2011 κάποιο νούμερο έβαλαν στην απαίτηση από Empire – είτε το νούμερο αυτό είναι σωστό, είτε λάθος. Εκεί, καλώς ή κακώς έβγαλαν άκρη, εκτός αν έβαλαν ό,τι τους κατέβηκε στο κεφάλι και πρέπει να μας το πουν (όπως και το ποια είναι η αντίστοιχη χρεοπίστωση). Το ερώτημα είναι ποιο ήταν το ποσό 30/6/2011 και πως έχει εξελιχθεί τώρα. Αν αυτό το ποσό ήταν λάθος (κι άρα ο ισολογισμός της ΠΑΕ είναι λάθος) πρέπει να μας το πουν και να το πουν στον κόσμο της ΑΕΚ: “Δεν ξέρουμε πόσα λεφτά της ΠΑΕ βάλαμε στην Empire, κι όσα βάλαμε στην Empire δε σας λέμε τι έγιναν”. ΠΡΕΠΕΙ να βγει άκρη, Δημήτρη. Αν δε βγει απο μας, θα βγει από το ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα, να είναι σίγουροι».

Στις 2 Οκτωβρίου, κι αφού έχει προηγηθεί μια μεγάλη αλληλογραφία μεταξύ του Κιντή και του λογιστή του Παππά, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον σημερινό οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Βαλασόπουλο, δίχως να πάρει καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις, ο Κιντής γράφει στον Παππά: «Είναι προφανές, μετά και τις συζητήσεις του Δημήτρη (και μια δική μου) με τον Βαλασόπουλο ότι απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουμε, δεν πρόκειται να μας δοθούν – εκουσίως, τουλάχιστον. Το ερώτημα είναι τι κάνουμε σ’ αυτή την περίπτωση – if anything. Εγώ, καλώς ή κακώς, αποφάσισα ότι αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Αυτό μεταφράζεται στα εξής: 1. Κατάθεση μήνυσης. 2. Διορισμός προσωρινής διοίκησης ή/και διαχειριστικός έλεγχος Empire. 3. Καταγγελία στο ΣΔΟΕ, αν δεν καταφέρω το 2» και καταλήγει: «Οποια κι αν είναι η απόφασή σου, ακόμη κι αν είναι να τραβήξεις μια γραμμή και να ξεχάσεις τα όσα συνέβησαν, δεν μπορώ παρά να το αποδεχθώ. Απλώς πες μου αν θες, για να ξέρω αν έχω συμμάχους ή αν είμαι μόνος μου».

Στις 5 Οκτωβρίου ο Παππάς απαντά στον Κιντή ως εξής: «Γύρισα σήμερα για το Σ/Κ (με jetlag) και φεύγω ξανά τη Δευτέρα, βλέπω και εγώ την αδυναμία να σου δοθούν απαντήσεις από τους κατά καιρούς κρατούντες και τους κατά καιρούς λογιστές και εκπλήσσομαι όπως και εσύ. Δυστυχώς όμως ούτε τον χρόνο έχω να ασχοληθώ, ούτε άλλα χρήματα θέλω να ξοδέψω, ούτε να τα βάλω με όλους έχω διάθεση. Δύναμη στα αθλητικά ΜΜΕ δεν έχω και καμία όρεξη να ξεκινήσω νέο γύρο πολέμων, οι άλλοι (όποιοι είναι αυτοί) έχουν περισσότερο χρόνο και γνωριμίες από εμένα για να ασχοληθούν και να επηρεάσουν καταστάσεις. Εάν εσύ έχεις τη διάθεση να το κάνεις τότε προχώρησέ το. Είμαι σίγουρος χωρίς να χρειαστεί τηλεφώνημα ότι ο Γκίκας δεν θα θέλει να ανακατευθεί. Για τον Νοτιά δεν ξέρω, ίσως θα ήταν καλύτερα να του μιλήσεις, διότι έχει και έννομο συμφέρον σε αυτή την ιστορία. Ισως βέβαια εάν ξεκινήσεις αυτό το θέμα τώρα, να κάνεις κακό στην υπόθεση Βιντιάδη, που είναι και η μοναδική οικονομική ελπίδα που έχει η ΑΕΚ σήμερα και θα πρέπει να περιμένεις την τελική της εξέλιξη. Αυτό κρίνε το μόνος σου. Πριν από τρία χρόνια, εάν θυμάσαι καλά, ο Νάσος σε κατηγόρησε ότι η Morgan Stanley δεν μας έδωσε το δεύτερο δάνειο λόγω των δικών σου ενεργειών και αυτό οδήγησε στην αρχή των αποχωρήσεων (πρώτος, μετά τον Ντέμη, βέβαια, ο Τάκης).

Αυτό το e-mail εξόργισε τον Κιντή, ο οποίος απέστειλε στις 7 Οκτωβρίου ένα οργισμένο e-mail στον Παππά, για να του χρεώσει την ευθύνη για όλα όσα έχουν συμβεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ στη διάρκεια των τελευταίων 4,5 ετών. Ο Παππάς θεώρησε, όπως απάντησε, υβριστικό, προσβλητικό, έως και απειλητικό το μήνυμα του Κιντή. Η επικοινωνία τους διεκόπη στις 8 Οκτωβρίου. Ο Κιντής έδωσε περίπου 15 ημέρες επιπλέον προθεσμία, μέχρι την περασμένη Δευτέρα, που κατέθεσε τη μήνυση.

Πηγή: sport-fm.gr