Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε για την επιστροφή του στην Παιανία τονίζοντας πως «ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πάνω από όλα». Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» ανέφερε πως το «τριφύλλι» μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για την Εθνική και το θέμα που δημιουργήθηκε;

«Δεν έχω απαραίτητη πληροφόρηση για το θέμα, αλλά για τους διεθνείς του ΠΑΟ δεν υπάρχει κανένα θέμα να είστε σίγουροι».

Για το πρότζεκτ που θα ακολουθήσει

«Ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή είναι συνέχεια της περσινής ομάδας. Οι κινήσεις που έγιναν, έγιναν στην σωστή κατεύθυνση. Χρειάζεται ομαδική δουλειά, να βάλουμε το εγώ κάτω από την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μεγάλη πίεση η ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να φέρουμε εις πέρας το έργο μας.

Για τα λάθη της προηγούμενης θητείας

«Σ’ αυτόν τον χώρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, θεωρώ ότι μαθαίνεις πολλά από τα λάθη σου. Φάνηκε και στην δεύτερη χρονιά, που μάθαμε από τα λάθη. Υπάρχουν θέματα που μπορεί να τα χεις κάνει σωστά και να δέχεσαι κριτική ή το αντίθετο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ’ αυτό. Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό προπονητή, τεχνικό διευθυντή κτλ».

Για το αν πιστεύει ότι θα πετύχει η συνεργασία με Φρέιτας

«Νομίζω πως ναι. Αν πούμε ότι η πρώτη εντύπωση παίζει ρόλο, θεωρώ ότι η επιλογή Φρέιτας ήταν εξαιρετική».

Για τους στόχους του

«Είναι μεγάλο κλαμπ και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η αιχμή του δόρατος, υπάρχουν απαιτήσεις θα δουλέψουμε σκληρά. Ούτε ο Γόντικας, ούτε ο Φρέιτας άλλαξαν πολλά πράγματα. Σ’ αυτή τη φιλοσοφία που χτίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια βαδίζουμε κι αυτό είναι το κύριο μέλημά μου να πάμε καλά».

Για τους μυικούς τραυματισμούς κι αν επίκειται αλλαγή

«Δεν θέλω να μιλήσω δεν έχω μιλήσει αρκετά. Μίλησα με Κάρλος, Νιόπλια, δεν έχουμε πρόβλημα προς το παρόν, αλλά το τι θα γίνει θα το δείτε τις επόμενες ημέρες»!

Για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα

«Νομίζω πολύ ψηλά. Ο ΠΑΟ είναι στο ράνκινγκ ΟΥΕΦΑ είναι στο 25 και μπορούμε να κατέβουμε θέσεις. Για Ελλάδα μονόδρομος οι τίτλοι»

Για το ντέρμπι με τον Αρη

«Δεν μιλάω για αγωνιστικό με 2 μέρες στην ομάδα. Να δουλέψουμε σκληρά, πειθαρχημένα, να μάθουμε στην πίεση. Η πειθαρχία και η συμμόρφωση ήταν τα συστατικά της επιτυχίας».

Για τη συνύπαρξη Πατέρα – Μαρινάκη, δύο κολλητών φίλων, στο ελληνικό ποδόσφαιρο

«Ρωτήστε τον κύριο Πατέρα για αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr