Εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρίσκονται στα επίσημα του Σαντιάγο Μπερναμπέου στον μεγάλο αποψινό τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο πάλκο του Σαντιάγο Μπερναμπέου, όμως εκεί θα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ταξίδεψε από τη Βαρκελώνη για να δει το μεγάλο αυτό ματς μεταξύ των δύο μεγαλύτερων ομάδων της χώρας του.

Επίσης ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν θα δώσει το «παρών», μαζί με τον προπονητή του στους «Ροχιμπλάνκος», Ντιέγο Σιμεόνε.

Ακόμη διάφοροι άλλοι Λατινοαμερικάνοι παίκτες θα βρεθούν στο Μπερναμπέου, όπως οι Αργεντίνοι Καμπιάσο, Σαβιόλα, Ντιμπάλα, Ζανέτι, Αγιάλα και οι Ουρουγουανοί Γοδίν και Τορέιρα.

Φυσικά μια θέση υπάρχει και για τους προέδρους FIFA και UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και Αλεξάντερ Τσέφεριν, για τον πρόεδρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και για τον πρόεδρο της CONMEBOL, Αλεχάνδρο Ντομίνγκες.

Ακόμη αρκετές προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή της Ισπανίας θα βρεθούν στα επίσημα του Μπερναμπέου, ανάμεσά τους φυσικά και ο πρόεδρος της Ισπανικής Κυβέρνησης, Πέδρο Σάντσεθ.

Πηγή: gazzetta.gr