Ήρεμος και αισιόδοξος εμφανίστηκε σε εκπομπή του καναλιού της Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο προπονητής των «ροσονέρι» παραδέχτηκε πως η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα καλή για την ομάδα του, αλλά τόνισε πως έχει τη στήριξη της διοίκησης και δεν επηρεάζεται από τις φήμες που τον θέλουν να δίνει τη θέση του στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μετά από μια μεταγραφική περίοδο κατά την οποία έχασε πολλούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές των τελευταίων χρόνων, η Μίλαν παρουσιάστηκε στο πρωτάθλημα με αρκετά, αν και αναμενόμενα, προβλήματα. Οι φήμες που ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποτελεί παρελθόν φούντωσαν και όλοι περίμεναν τη στιγμή που θα… ξεχειλίσει το ποτήρι και θα αντικατασταθεί στον πάγκο της ομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Αλέγκρι να βρεθεί στο κανάλι της Μίλαν και να μιλήσει για όλα όσα αφορούν στην ομάδα, διαψεύδοντας πως βρέθηκε κοντά στην απόλυση. «Σε κάθε στιγμή, όσο δύσκολη κι αν ήταν, ένιωθα τη στήριξη της διοίκησης. Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν ξεκίνησε τη χρονιά καλά, αλλά από τους ανθρώπους της ομάδας ποτέ δεν ένιωσα να αμφισβητούμαι. Ασφαλώς πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα, ωστόσο μέχρι τώρα κανείς δεν με έκανε να αισθανθώ άβολα», σημείωσε ο Αλέγκρι.

Οι φήμες που ήθελαν τον Αλέγκρι να μην έχει καλές σχέσεις με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυκλοφορούν από το καλοκαίρι. «Οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο είναι άψογες. Πάντα ήταν. Μιλάμε συχνά – και πριν δυο μέρες μιλήσαμε – και ανταλλάσουμε απόψεις. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως οι μέρες μου στη Μίλαν τελειώνουν. Αλλά ξέρετε κάτι; Από τότε που πάτησα το πόδι μου στο Μιλανέλο, όλοι με αμφισβητούσαν. Όλοι περίμεναν την ημέρα που θα απολυθώ. Εγώ είμαι, όμως, ακόμα εδώ», τόνισε ο προπονητής της Μίλαν.

Το μέλλον πώς προδιαγράφεται; «Χρειάζεται να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να φέρουμε μερικά καλά αποτελέσματα. Έτσι θα ανεβούμε ψυχολογικά και θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε στην κορυφή. Όλοι στην ομάδα το πιστεύουν πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες, θα δείτε άλλη Μίλαν», υποσχέθηκε ο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr