Ο Ολυμπιακός, μπορεί να διεύρυνε το απόλυτο νικών του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά, στα τελευταία λεπτά και μετά τη λήξη, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους, που πλήρωσαν και περίμεναν να δουν καλύτερο θέαμα.

Μπορεί κάποιοι παίκτες να ήταν στα όρια τους, όπως είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μπορεί να συμβαίνει, όμως, κάτι άλλο. Όπως αυτό που είπε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο εκνευρισμός του οποίου ήταν εμφανής τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το θέμα είναι αν έλαβε κανείς το μήνυμά του…

Ο Αλγερινός επιθετικός, λοιπόν, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και δεν μιλούσε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γενικώς. «Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο.

Επιβάλλεται να το σταματήσουμε αμέσως, γιατί ναι μεν σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν τυχεροί και νικήσαμε από μια στημένη φάση, όμως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια» δήλωσε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού κάνει κριτική στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτά που λέει αφορούν καθαρά τον προπονητή, από τον οποίο ζητάει ξεκάθαρα να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στο γήπεδο. Αν έλαβε το μήνυμα ο Πορτογάλος τεχνικός θα φανεί στην πορεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι και μετά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου, θα πρέπει άμεσα να κάνει κάτι για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Μέχρι τώρα, υπήρξαν κάποιες εκλάμψεις σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις και το μόνο θετικό είναι ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα έρχονται τα αποτελέσματα. Αν δεν έρχονταν κι αυτά… Η διακοπή, παρότι θα λείπουν αρκετοί διεθνείς, μπορεί να είναι ευεργετική για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να παρουσιαστούν στη συνέχεια πιο ελκυστικοί. Το δεύτερο που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα είναι το θέμα των τραυματισμών. Αν και είναι αρχή της σεζόν, έχουν βγει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα και αυτό μόνο ελπιδοφόρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Πηγή: sport-fm.gr