Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Μάρκο Πάντελιτς να γίνει παίκτης του Ατρομήτου τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, εκτός από τον συμπατριώτη του επιθετικό, θα πάρει ακόμη έναν παίκτη του Ολυμπιακού την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά τον 34χρονο φορ, από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι οι Περιστεριώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και τελικά έμεινε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την αρχή της σεζόν έχει φανεί ότι οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και πλέον έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες ο Πάντελιτς να «μετακομίσει» στο Περιστέρι.

Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες καλείται να επιστρέψει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ στις τελευταίες τους επισκέψεις στην Ημαθία έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες.

Ειλημμένες θεωρούνται οι αλλαγές από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για κάποιες θέσει στο αρχικό σχήμα.

Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Μπέλιτς σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού, ενώ στα αριστερά είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Πίτου Γκαρσία, κάτι που δοκίμασε ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Αρκετές είναι οι πιθανότητες να πάρει «ανάσες» ο Κώστας Γιαννούλης, με τον Ντένις Επστάιν να οπισθοχωρεί προκειμένου να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καραμάνος, αφού ο Κούτσι έμεινε εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του.