Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Σε μια σύγκρουση με τον Μπίμπαρς Νάτχο, τραυματίστηκε σοβαρά, έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάσειση, με άπαντες στο Καραϊσκάκη να παγώνουν μέχρι να φανεί ότι είναι καλά.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, ο 25χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έκανε χθες τρέξιμο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ανεβάζει σταδιακά «στροφές», για την επιστροφή του στα γήπεδα. Αισθάνεται καλά και στις αρχές της νέας εβδομάδας θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σε περίπτωση που αυτές είναι καλές, τότε θα ζητήσει από το επιτελείο της ομάδας να αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, στον αγώνα της επόμενης Κυριακή (02/12, 19:00), σε ένα περιβάλλον πολύ οικείο για εκείνον.

Πάντως, σύμφωνα με την «Πράσινη», δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για ρίσκο σε τέτοιες περιπτώσεις.