Περισσότερες από δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Ισπανία, σύμφωνα μα όσα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα στο «Gol TV». Επίσης, ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για το 2012 τόνισε ότι στην Μπαρτσελόνα έχει λείψει αρκετά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε κάθε γήπεδο. Ας δούμε όταν όλοι έχουν ξεκινήσει, πώς πηγαίνουν τα πράγματα, το τέλος είναι πιο σημαντικό όταν παλεύεις για το πρωτάθλημα και αγωνιζόμαστε κατά τη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός χαφ και πρόσθεσε:

«Φαίνεται ότι η νίκη είναι φυσιολογική και μοιάζει εύκολη, αλλά είναι πολύ δύσκολη. Η πρόκληση είναι να θέλεις να υπερέχεις, να θέλεις να κρατήσεις πρωταθλήματος είναι μεγάλη πρόκληση και είμαστε περήφανοι για αυτή την εμπειρία».

Στη συνέχεια, ο Ινιέστα μίλησε για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα χωρίς τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο: «Θα μας λείψει ο Πεπ (Γκουαρντιόλα). Με εκείνον φτάσαμε στην κορυφή και το απολαύσαμε. Νομίζω ότι αυτό είναι υψίστης σημασίας. Μας άρεσε να κάνουμε ό,τι κάναμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, μάθαμε πολλά και θα μας λείψει αυτή η αίσθηση».

Πηγή: sport-fm.gr