Σίγουρος πως η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή χρονιά θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα του ρόστερ που διαθέτουν οι Βαυαροί, ενώ μίλησε και για το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχουν κάνει στην Bundesliga.

«Νομίζω ότι η Μπάγερν είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς φέτος έχει πολύ πιο δυνατό ρόστερ από πέρσι. Είναι μεγάλο και μπορεί ο σύλλογος να κερδίσει πολλά περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την περσινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο Χίτσφελντ.

Μάλιστα, στη συνέχεια των δηλώσεών του ο 63χρονος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο τόσο του αρχηγού της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ όσο και του προπονητή των Βαυαρών, Γιούπ Χάινκες: «Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και έχει ποιότητα στο παιχνίδι του. Είναι η ψυχή της ομάδας και ένας από του καλύτερους στον κόσμο», ενώ για τον Χάινκες ανέφερε πως: «Κανείς δε θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον. Θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα και του χρόνου, είμαι σίγουρος για αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr