Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην απολογία για τις προ ημερών ανακοινώσεις ήταν άκρως… επιθετική.

Ο Αριστείδης Καμάρας, μέλος του σωματείου που έχει στην κατοχή του τις μετοχές της ΠΑΕ, ανέφερε στην τοποθέτησή του. «Αν πρέπει να κατηγορηθούμε εμείς τότε πρέπει να κατηγορηθεί και η ΟΥΕΦΑ που στέλνει φακέλους με ύποπτα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια», ανέφερε ο παλιός άσος του τριφυλλιού.

Νωρίτερα ο κ.Καρμής, είχε κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρώτο μέλημα να ξεκαθαρίσει ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν καμία σχέση αναφορικά με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν…

«Δεν έχει σχέση η Παναθηναϊκή Συμμαχία με την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει σύνδεσμος είναι κάτι τελείως ξεχωριστό», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου όταν γίνονται τόσα που το δυσφημούν», είπε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και συνέχισε με αναφορές στις ποινικές διώξεις για την υπόθεση με τα «στημένα παιχνίδια» το περασμένο καλοκαίρι.

«Αυτοί είναι που έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Όταν ακούγονται πρόεδροι στις κασέτες αυτό δεν είναι δυσφήμιση; Όταν ακούγεται ο πρόεδρος της ΚΕΔ να μιλά για στημένους πίνακες και την επόμενη ημέρα παραιτείται και ουδείς εισαγγελέας δεν ασχολείται, τότε αυτό δυσφήμιση δεν είναι;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr