Με την ελπίδα να ακούσουν σύντομα ευχάριστα νέα από την Αγγλία συνεχίζουν οι διοικούντες την ΑΕΚ τον Γολγοθά τους. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης λαμβάνοντας θετικά μηνύματα από το Λονδίνο και το ενδιαφέρον των Βιντιάδη και Χάρις.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Δημητρέλος τρέχει για να μπαλώσει τρύπες, αν και τα ταμεία είναι άδεια και τα προσδοκώμενα έσοδα από ελάχιστα ως… μηδαμινά.

Η ατζέντα του περιλαμβάνει επίσκεψη στην Εφορία, αφού θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τηρηθούν οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει με την Εφορία, την ώρα που σύντομα θα αρχίσει ο νέος βραχνάς με τη νέα δόση του άρθρου 44 (πρόσφατα η ΑΕΚ πλήρωσε εκείνη του Σεπτεμβρίου του 2011). Και φυσικά, μέσα σε όλα τα άλλα, πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες της ομάδας, αλλά και να φανεί η ΠΑΕ συνεπής στους διακανονισμούς που έχει κάνει με άλλους πιστωτές.

Στα όριά του ο Καφές

Στην κατάθεση προσφυγής σε βάρος της ΑΕΚ καταλήγει ο Παντελής Καφές. Ο 35χρονος μέσος έχει λαμβάνειν από την «Ένωση» 500.000 ευρώ και παρά τις δεσμεύσεις της διοίκησης απέναντί του, δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος, ενώ δεν έχει ενημέρωση από την προηγούμενη ομάδα του. Ο ίδιος έκανε τόσο καιρό υπομονή βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και δεν θέλησε να επιβαρύνει τη θέση της, αλλά δεν θα περιμένει ες αεί. Από πλευράς των «κιτρινόμαυρων», η διοίκηση είναι ενήμερη για τις προθέσεις του άσου της Βέροιας και αναμένεται να επικοινωνήσουν μαζί του για να βρεθεί μία λύση, πριν καταλήξουν στα… δικαστήρια.

Τεστ με Ιωνικό

Φιλικό με τον Ιωνικό στη Νίκαια δίνει σήμερα στις 18:00 η ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει στους διεθνείς Μπουγαΐδη, Κατίδη (Ελπίδων), Γροντή, Φούντα και Παπαδημητρίου (Νέων), αλλά θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση στο διάστημα της διακοπής.

Πηγή: sport-fm.gr