Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είναι ένας από τους καλεσμένους του Φλορεντίνο Πέρεθ, ώστε να παραστεί στο δεύτερο παιχνίδι του Σούπερ Καπ Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου».

Οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι εξαιρετικές, ωστόσο, το ταξίδι του αντιπροέδρου της Μίλαν στη Μαδρίτη δεν είναι μόνο για να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση, αλλά για να κινήσει τις διαδικασίες ο ίδιος, ώστε να… επιστρέψει στο Μιλάνο με τον Κακά και τον Λασανά Ντιαρά.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ισπανικά και τα ιταλικά μέσα. Και αν το ενδιαφέρον για τον… επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου σταρ στους «ροσονέρι» είναι γνωστό εδώ και μέρες, η περίπτωση του Γάλλου μέσου προέκυψε τα τελευταία 24ωρα.

Ωστόσο, αυτό που έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Αντριάνο Γκαλιάνι είναι ότι η μόνη περίπτωση για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των δυο παικτών είναι με τη μορφή δανεισμού και μόνο, καθώς η Μίλαν δεν φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει τόσο πολλά χρήματα για να τους αγοράσει.

Όπως και να έχει οι «ροσονέρι» έχουν ελάχιστες μέρες μπροστά τους πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να κάνουν δυο μεταγραφές ουσίας. Σε όλα αυτά να προστεθεί και η γκρίνια που υπάρχει στους οπαδούς της ομάδας, ειδικά μετά και την ήττα στην πρεμιέρα, με αποτέλεσμα η απόκτηση των Κακά και Ντιαρά να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή: sport-fm.gr