Αισιόδοξος για πρόκριση της Ραπίντ Βιέννης στους ομίλους του Europa League παρουσιάστηκε ο Πέτερ Σέτελ.

Ο τεχνικός της αυστριακής ομάδας αναγνώρισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, ωστόσο τόνισε πως ο ενθουσιασμός των παικτών του μπορεί να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Όταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ γνωρίζαμε το όνομα του αντιπάλου που έχει ένα σοβαρό παρελθόν, ότι αυτή η ομάδα έχει περάσει στους ομίλους άλλες δύο φορές. Και στους αγώνες με τους Ισραηλινούς διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, με νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θεωρώ ότι ο δικός μας ενθουσιασμός πλεονεκτεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοιους αγώνες. Αισιοδοξώ να πάρουμε την πρόκριση και οι νέοι παίκτες μας να κερδίσουν εμπειρίες στους ομίλους. Εκεί όπου μπορούμε να κερδίσουμε και χρήματα.

Το πρωτάθλημά μας θα κριθεί αργότερα τον Απρίλιο και τον Μάιο. Γι’ αυτό και τώρα θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Για την Τούμπα: «Γνωρίζω ότι πρόκειται για εκρηκτική έδρα με έντονη παρουσία φιλάθλων. Εμείς όμως έχουμε πάρει αρκετά επιτυχημένα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει σε αυτοπεποίθηση. Αν και θα είναι δύσκολο εδώ, το παιχνίδι αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την απουσία του Γκαρσία: «Δεν θέλω να αναφερθώ ξεχωριστά σε ονόματα. Ο ΠΑΟΚ είναι οργανωμένος, έστω και αν δεν παίζει ο Γκαρσία. Νομίζω ότι έχει άλλους ποδοσφαιριστές να αναπληρώσουν το κενό».

Για την υψηλή θερμοκρασία: «Είχαμε και εμείς καύσωνα στην Αυστρία και θα έχουν συνηθίσει οι παίκτες μου».

Πηγή: sport-fm.gr