Μπορεί να είναι εκτός των τριών υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερο παίκτη της χρονιάς της FIFA, που θα ανακοινωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά ο ίδιος ελπίζει πως θα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», αργότερα μέσα στο 2018.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος δήλωσε, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχουν μονοπωλήσει την κατάκτηση αυτού του βραβείου.

Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μπορεί να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, αλλά θεωρεί ότι κάνει ουσιαστική δουλειά. «Θεωρώ ότι η “Χρυσή Μπάλα” είναι θεσμός με μεγαλύτερο πρεστίζ και ιστορία. Είναι προφανές ότι δεν έχω ίδια στοιχεία παιχνιδιού με Κριστιάνο, Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν (Μπαπέ), αλλά μπορώ να βελτιωθώ».

Με τον ίδιο να προσθέτει: «Αναζητώ το να γίνω όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένος σαν ποδοσφαιριστής. Μπορεί να μην πετύχω 50 γκολ σε μια σεζόν, αλλά πάντα κοιτάω να βοηθώ την ομάδα και να εργάζομαι στο γήπεδο με ομαδικό πνεύμα. Νομίζω ότι ήδη βρίσκομαι στο ίδιο επίπεδο με Κριστιάνο και Μέσι και σίγουρα θα έρθουν κι άλλοι παίκτες εκεί», είπε στην AS ο Γάλλος άσος.