Ένα θετικό στοιχείο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Κακά στη Μίλαν έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «SportMediaset».

Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει, αν τελικά παραχωρηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν με όπλο την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μιλάνο να πείσουν τους πρωταθλητές Ισπανίας και να ρίξουν στα επιθυμητά για εκείνους επίπεδα το κόστος της μεταγραφής.

Άλλωστε, αν αποκτηθεί ο Λούκας Μόντριτς από την Τότεναμ, τότε ο Κακά δεν θα υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα είναι στο περιθώριο. Αυτό δεν θέλει να το σκέφτεται ο 30χρονος παίκτης, ο οποίος θέλει να κερδίσει μία θέση στην εθνική Βραζιλίας εν όψει του Μουντιάλ που διοργανώνει σε δύο χρόνια η πατρίδα του.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες και ενδέχεται μέσα σε αυτές να σημειωθεί εξέλιξη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Πηγή: sport-fm.gr