Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Ηλιάδη να επανέλθει στο προσκήνιο για τον Άρη δε βρίσκει έδαφος να προχωρήσει.

Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας δεν είναι η μοναδική… αχτίδα φωτός, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Κοινωνία Μελών Άρη, υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

«Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και μετά την πιο πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Ηλιάδη, επικεφαλής ενός εκ των ομάδων ανθρώπων που εξεδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους, η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ενημερώνει ότι εξετάζονται εδώ και καιρό, παράλληλα, δύο ακόμη περιπτώσεις επιχειρηματιών που πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη σημερινή κατάσταση. Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ έχει ήδη θέσει γενικούς όρους και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ανθρώπων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η απάντησή τους αναμένεται άμεσα ώστε να συμφωνηθούν και να επικυρωθούν οι τελικοί όροι που θα διασφαλίζουν το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ότι η ομάδα θα παραμείνει στα χέρια και τον έλεγχο του λαού.

Ανεξάρτητα από την πορεία και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στον αγώνα αυτό έχουν συμβάλλει τα μέγιστα οι περίπου 3.000 φίλαθλοι του ΑΡΗ που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους, ενώ η ανεύρεση λύσης θα γίνει ακόμη πιο εφικτή με τη συμμετοχή και την έμπρακτη στήριξη ακόμη περισσότερων Αρειανών».

Πηγή: Sport-fm.gr