Την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League «σφραγίζει» απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ (21:45, OTE SPORT 1 και www.sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» έχουν το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα στην Σκωτία, όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στη χθεσινή Τύπου πως οι παίκτες του πρέπει να μπουν στο γήπεδο περισσότερο συγκεντρωμένοι. Άλλωστε, υπάρχει το περσινό «μάθημα» από την Οντένσε και σε καμία περίπτωση ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η ιστορία.

Αυτή τη στιγμή μία θέση έχει μείνει ανοιχτή για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει να παρατάξει ο 66χρονος προπονητής κόντρα στους Σκοτσέζους. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Ζέκα, έχοντας στα πλάγια τους Σισοκό και Μαυρία. Ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει πίσω από τον Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κατσουράνης, Πετρόπουλος, Φορναρόλι και Φουρλάνος, Σεϊταρίδης. Αντίθετα, έμεινε εκτός ο ανέτοιμος Πίντο και ο Καπίνο, που την περασμένη εβδομάδα έχασε κάποιες προπονήσεις, ενώ φαίνεται για δεύτερος να έχει προβάδισμα ο Κοτσόλης. Εκτός είναι και ο τραυματίας Σο, ο Ιωαννίδης και οι νεαροί Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπαρμπαρούσης.

Εν τω μεταξύ, στην ΠΑΕ περιμένουν στο σημερινό ματς τουλάχιστον 20.000 οπαδούς της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 μέχρι 30 ευρώ, ενώ θα διατίθενται σήμερα από τα εξής σημεία: Λ. Κύμης και σταθμός «Ειρήνη» 14:00-21:45. ΒΑ είσοδος ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 19:00-21:45, «Green team» (Ανδ. Παπανδρέου 27, δίπλα στο Mall) 10:00-16:00, Τσόχα 10:00-15:00.

Πώς θα παίξει η Μάδεργουελ

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Μακ Κόλ την Μάδεργουελ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την σκοτσέζικη εστία θα υπερασπιστεί ο Ράντολφ και στην άμυνα θα παίξουν οι Χέιτλι, Ράμσντεν, Χάτσινσον και Χάμελ. Την τετράδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Μέρφι, Λο, Λάσλεϊ και Ντέιλι. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Χίγκντον και Ογιάμα.

Διαιτητής ο Στούντερ
Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ θα διευθύνει ο Στέφαν Στούντερ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος ρέφερι θα διευθύνει αγώνα ελληνικού συλλόγου. Ο Ελβετός διαιτητής έχει σφυρίξει στο παρελθόν αγώνα της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Τσεχία, στον οποίο μάλιστα είχε αγωνισθεί και ο «πράσινος» Γιώργος Ιωαννίδης.

Πηγή: sport-fm.gr