Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Πορτογάλος χαφ ενημέρωσε την διοίκηση της Τουλούζ πως επιθυμεί να συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του.

Επίσης, κάνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 26χρονου παίκτη. Η μεταγραφή θα κλείσει έναντι 2,25 εκατ. ευρώ (όπως είναι γνωστό τα μισά τώρα και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι), ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν το 1,4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ωστόσο, εκείνο που προκύπτει είναι πως θεωρείται απίθανο να χαλάσει πλέον η «δουλειά» και ο Μασάδο σύντομα θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Πάντως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να είναι καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο και για αυτό τον λόγο εξετάζουν ταυτόχρονα και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

«Κλείνει» και Σκόνδρα

Συζητήσεις με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα έχει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν από τώρα τον αρχηγό των «κυανόλευκων», όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει για ένα χρόνο στο Περιστέρι (όπως είχε συμβεί την περσινή σεζόν με τον Ανδρέα Τάτο).

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δώσουν τον Σουμπίνιο με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη φετινή σεζόν.

Νέα πρόταση για «Τόρο»

Σύλλογος του εξωτερικού κατέθεσε αργά το βράδυ πρόταση στον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη. Όπως γράφει ο «Γαύρος», η ομάδα που κινείται για τον διεθνή οπισθοφύλακα δεν είναι η Ρόμα, αλλά κάποια άλλη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πρόκειται για κάποια ομάδα από τη Γερμανία.

Δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές, αλλά πρόθεση των Πειραιωτών είναι να κρατήσουν τον «Τόρο» και θα τον αφήσουν να φύγει μόνο αν φτάσει κάποια δελεαστική πρόταση για την παραχώρησή του ή να έρθει προσφορά από κάποια σπουδαία ομάδα του εξωτερικού.

Τελειώνει του Κανού

Εντός της ημέρας θα τελειώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Κανού στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και χθες, μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας με τη Μάλαγα.

Ο 28χρονος παίκτης πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για αγορά ή δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κανού να παρουσιαστεί σήμερα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr