Σε διαδικασία αλλαγής διοικητικής σκυτάλης φέρεται να βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς για το πλειοψηφικό πακέτο της κρητικής ΠΑΕ ενδιαφέρεται ένας ομογενής επιχειρηματίας με έδρα τις ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπούση, τον άνθρωπο που διαδέχτηκε της ηγεσίας στην αλυσίδα Cermak Fresh Market, της οποίας είναι ο ιδιοκτήτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», o ομογενής επιχειρηματίας εκπροσωπείται από τους Γιάννη Σαμαρά, Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη, στην προσπάθειά του να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Είναι ο γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση και έχει αδέρφια τους Άγγελο, Γιώργο και Βικτώρια. Τα καταστήματά του είναι στην πολιτεία του Ιλινόις και του Ουισκόνσιν, ενώ η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αφορά και τη χορηγία του στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει οικονομική επιφάνεια για να καλύψει το εγχείρημα, ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του διακρίνονται για το φιλανθρωπικό τους έργο τόσο στο Σικάγο όσο και στην Ελλάδα. Μάλιστα, παρόλο που μένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχουν κόψει τους δεσμούς τους με την πατρίδα τους.