Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Δώνης προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, ενώ πριν πιάσει δουλειά μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο Κορωπί, με τις δηλώσεις του να δείχνουν ότι είναι προετοιμασμένος για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» δήλωσε ρεαλιστής, ενώ ανέφερε πως πρέπει η ομάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα, κάτι που φαίνεται ότι είχε λήψει την προηγούμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, χαίρομαι που επιστρέφω και που θα συνεργαστώ με αυτούς τους παίκτες. Ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν, έδωσαν τα πάντα για την ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε με τη διοίκηση να επαναφέρουμε την κανονικότητα και τη σταθερότητ», ήταν τα λόγια του Δώνη.

Ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι άλλο να χαίρεσαι για κάποια πράγματα συναισθηματικά κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω τις δυσκολίες της πρώτης χρονιάς, τους περιορισμούς και χρειάζεται να χτίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε την περασμένη περίοδο. Όταν υπάρχει σκληρή δουλειά και πειθαρχία μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα».

Στους παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε και ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας ζήτησε από τους «πράσινους» να συνειδητοποιήσουν το βάρος της φανέλας που φοράνε, ενώ ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά.

«Το χθες ήταν χθες και το αφήνουμε πίσω μας. Πλέον κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Η κατάσταση θα είναι σίγουρα καλύτερη από πέρυσι που ταλαιπωρηθήκατε αρκετά. Θέλω όσοι είστε εδώ να είστε συνειδητοποιημένη ότι παίζετε στον Παναθηναϊκό. Με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε αυτά που θέλουμε», είπε στους ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας.