Ο Ντιέγκο Φορλάν φέρεται να ενδιαφέρει τη Νάπολι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που ανήκει στην Ίντερ, μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Εζεκιέλ Λαβέτσι στη γραμμή κρούσης των «παρτενοπέι».

Η αντικατάσταση του Λαβέτσι προβληματίζει έντονα τον Βάλτερ Ματζάρι. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν και η θέση του είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται να «ωριμάζει» μια ιδέα στο μυαλό των ιθυνόντων της Νάπολι. Η ιδέα αυτή ονομάζεται Ντιέγκο Φορλάν. Ο Ουρουγουανός θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν από την Ίντερ και η προοπτική να παίξει δίπλα στον συμπαίκτη του στην εθνική, Έντινσον Καβάνι, ενθουσιάζει τους Ναπολιτάνους.

Η μετακίνηση του Φορλάν μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο με αυτή του Γκόραν Πάντεφ. Ο Φορλάν μπορεί να δοθεί δανεικός από την Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να πληρώνει μέρος της ετήσιας αποζημίωσής του. Αν ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του τον Ματζάρι, τότε θα αποκτηθεί με μεταγραφή.

Η περίπτωση αυτή εξετάζεται και από τις δύο ομάδες. Η μεν Ίντερ θα απελευθερώσει μία θέση στην επίθεσή της, η δε Νάπολι δεν ρισκάρει τίποτα και αποκτά έναν επιθετικό, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Πηγή: sport-fm.gr