Δυναμικά φαίνεται ότι επέστρεψε η Αντερλεχτ για τον Ογκνιεν Βράνιες. Το ενδιαφέρον της είναι πλέον δεδομένο για τον Βόσνιο στόπερ, καθώς καθημερινά πλέον από το Βέλγιο γράφουν για τον παίκτη της ΑΕΚ. Μάλιστα, πήγαν την υπόθεση και ένα βήμα πιο μακριά, καθώς γίνεται λόγος για ένα ποσό που φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «η Αντερλεχτ θέλει σίγουρα να φέρει τον αντικαταστάτη του Σπάχιτς, τον οποίο πούλησε στην Κράσνονταρ έναντι 7 εκατ. ευρώ. Ο Σερβος στόπερ του Ολυμπιακού, Γιάγκο Βούκοβιτς, έχει προταθεί, όμως ο προπονητής της Αντερλεχτ, Χέιν Φανχάζεμπρουκ, είναι μεγάλος φαν του Βράνιες. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ΑΕΚ και κοστίζει περίπου 2 εκατ. ευρώ».

Επίσης, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας nieuwsblad.be, αναφέρει: «Ο Βόσνιος ήξερε το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ τον χειμώνα και ήθελε να έρθει. Όμως, οι Έλληνες τον κράτησαν. Τώρα, η Αντερλεχτ θα κάνει μία προσπάθεια για να αποκτήσει γρήγορα τον Βράνιες».

Τα δεδομένα για την ΑΕΚ είναι γνωστά: η όποια πρόταση έρθει, θα συζητηθεί και μόνο εάν κριθεί συμφέρουσα για τον σύλλογο ο παίκτης θα παραχωρηθεί. Βάσει κύκλων του «δικεφάλου», πάντως, διαψεύδεται ότι στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φτάσει πρόταση για τον Βόσνιο άσο.