Το «ντου» των οπαδών της ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα και η… επίσκεψη τους στα γραφεία του Πέτρου Παππά ήταν μόνο η αρχή. Η Ένωση είναι κυριολεκτικά ένα καζάνι που βράζει και το «μπαμ» πλησιάζει! Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται ένα βήμα από την καταστροφή και οι οπαδοί της ομάδας σε μια προσπάθεια που κάνουν για να πιέσουν καταστάσεις ετοιμάζουν κι άλλες τέτοιες κινητοποιήσεις για να… στείλουν το μήνυμα!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν μπορούν να υπομείνουν κι άλλα βάσανα. Ήδη είναι πολλά εκείνα που έχουν περάσει. Για αυτόν τον λόγο έκριναν σωστό να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντιδράσουν έτσι όπως μπορούν. Αρχικά την «έπεσαν» στην Σουπερλίγκα και στην συνέχεια επισκέφθηκαν τα γραφεία του Πέτρου Παππά τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Εννοείται πως καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας αλλά η οργή των οπαδών είναι τεράστια! Το ενδεχόμενο να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες κι άλλες τέτοιου είδους κινητοποιήσεις συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό.

Πηγή: sport-fm.gr