Όπως όλα δείχνουν ο Έισι Λο θα βρίσκεται στη 12άδα για τον τρίτο τελικό της Α1, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων», θέτοντας τον εαυτό του στις υπηρεσίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Παρόντες στο ΣΕΦ ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.

Το βάρος στην άμυνα θα πρέπει να ρίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα έχει στη διάθεσή του και τον Έισι Λο: «Η σειρά συνεχίζεται με πολύ καλά παιχνίδια όπως περίμενε όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι σ’ αυτή τη σειρά είναι διαφορετικό κι αυτό περιμένω να συμβεί και την Κυριακή. Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη μας βάζουν εύκολα καλάθια και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ομάδα και ο Λο που δεν τον είχαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Κέσελ είπε: «Έχουν γίνει δυο σπουδαίοι τελικοί ως τώρα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει και στο τρίτο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως για παράδειγμα κάναμε στο δεύτερο τελικό. Ο κόσμος θα μας δώσει σίγουρα ενέργεια, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθουμε ένα βήμα μακριά από το στόχο μας».

Να θυμίσουμε πως το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια από την Πέμπτη (24/5).