Την απάντηση του Γιώργου Δώνη περιμένει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Λάζλο Μπόλονι. Ο 43χρονος τεχνικός ζήτησε διορία μέχρι την Τρίτη για να απαντήσει στην πρόταση που δέχθηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ίδια ώρα, τις ίδιες πιθανότητες με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου συγκεντρώνει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ωστόσο, ο Δώνης έχει ένα προβάδισμα λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας που έχει στους πάγκους αρκετών συλλόγων, όμως ο Γεωργιάδης που χαίρει τεράστιας εκτίμησης στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο ο Δώνης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Γεωργιάδης να αναλάβει μία θέση τεχνικού διευθυντή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει μιλήσει και με τους δύο προπονητές και το κλίμα για μία πιθανή συνεργασία είναι πολύ θετικό. Και οι δύο δείχνουν έτοιμοι να αναλάβουν τη σοβαρή ευθύνη και το μόνο που μένει είναι η τελική απόφαση της άλλης εβδομάδας.

Όπως γράφει η SportDay, στις συζητήσεις που προηγήθηκαν στον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να έγινε λόγος για τον Αναστασιάδη, ίσως για τον Λεμονή, ακόμη και για τον Χάβο, χωρίς όμως να προχωρήσει ιδιαίτερα κάποια περίπτωση.

Πηγή: sport-fm