Το γκολ τους Ρουίς στο «Κλ.Βικελίδης» μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στον Άρη όμως σύμφωνα με τον Έκτορ Κούπερ υπάρχουν λογαριασμοί ανοιχτοί και οι οποίοι θα κλείσουν την Πέμπτη το βράδυ. Ο Αργεντινός ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να πετύχει γκολ ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην 11αδα.

Αρχικά ο Κούπερ τόνισε πως: «Οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί ακόμη. ‘Έχουμε βέβαια, ένα μικρό πλεονέκτημα με το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν μας εφησυχάζει λεπτό. Η Αούστρια είναι μια πολύ καλή ομάδα, με τη δική της αισιοδοξία και παίζει στην έδρα της.

Για εμάς είναι σαν να μην έγινε το πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ, ώστε να προκριθούμε. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υπάρχει ηρεμία ούτε λεπτό, όπως είδατε ότι έγινε και στο Τσάμπιονς λιγκ. Με προσοχή, λοιπόν και αυτοσυγκέντρωση θα πάμε για τον στόχο μας που είναι η πρόκριση».

Ο Κούπερ παραδέχθηκε επίσης ότι: «Πολύ πιθανόν είναι να υπάρξουν αλλαγές», αλλά δεν είπε ονόματα και θέσεις, ενώ ακόμη συμπλήρωσε για το γήπεδο και τις συνθήκες του αγώνα: «Ακόμη και να μην ήμασταν προετοιμασμένοι, θα έλεγα ότι είμαστε, αφού έχουμε πάντα νικηφόρα νοοτροπία. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, όμως, θα δούμε τη δική μας στρατηγική και το δικό μας παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε».

Για την απόδοση που θα φέρει και την πρόκριση ο Κούπερ είπε πως «ίσως πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από αυτή που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει πάντα ο αντίπαλος με τη δική του προσπάθεια, όμως εσύ κοιτάς τα δικά σου ελαττώματα, τα διορθώνεις και πρέπει πάντα να ξεπερνάς τον εαυτό σου.

Αφού αυτοί λένε ότι θα μπουν να επιτεθούν ψηλά, τότε είναι σίγουρο ότι θα παίξουν δυο επιθετικές ομάδες. Έχουν, όμως, τη δυσκολία του 1-0 του πρώτου αγώνα και δεν πιστεύω ότι από το πρώτο 15λεπτο θα παίξουν επιθετικά, δεν νομίζω ότι θα πιέσουν από την αρχή, αλλά θα διαχειριστούν διαφορετικά το παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr