Το 39ο πρωτάθλημά του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της φιέστας ξεκίνησαν με το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων.

Το ματς έληξε 3-2 με τους «Άσπρους» να υπερισχύουν των «Κόκκινων». Την παράσταση έκλεψαν οι βετεράνοι Σίνισα Γκόγκιτς και Στέλιος Γιαννακόπουλος, που αγωνίστηκαν με τους «Κόκκινους» και τους «Άσπρους» αντίστοιχα και σημείωσαν από 2 γκολ ο καθένας. Το τρίτο τέρμα για τους «Άσπρους» πέτυχε ο Τσιαντάκης.

Η γιορτή συνεχίστηκε με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση του πρώην άσου των ερυθρολεύκων Κριστιάν Καρεμπέ.

Όλο το γήπεδο Καραϊσκάκη αποθέωσε τον βετεράνο άσο με το σύνθημα: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Καρεμπέ, Καρεμπέ» να ακούγεται από τους φιλάθλους.

Μετά τον γάλλο άσο, ήρθε η σειρά και του προέδρου του Ολυμπιακού να πάρει το δικό του βραβείο από τα χέρια του προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία των ερυθρόλευκων ήταν καταιγιστική.

Ο Ντιόγκο έκανε στο 19′ λεπτό με προβολή το 1-0 για τον Ολυμπιακό και ο Ιμπαγάσα στο 28′ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και ο Ερυθρός Αστέρας κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 με με σουτ του Οζέγκοβιτς που νίκησε τον Κάρολ στο 75′ λεπτό

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Μιραλάς, Παπαδόπουλος, Μόνχε, Ορμπάιθ και Ντιόγκο.

Στον πάγκο: Κάρολ, Μέγιερι, Παπάζογλου, Φέισα, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μακούν, Ποτουρίδης και Αμπντούν.

Ερυθρός Αστέρας: Μπαϊκοβιτς, Τόσιτς, Πασέκο, Μιλιβόγιεβιτς, Μιλούνοβιτς, Μέντες, Πέροβιτς, Μίριτς, Βέσοβιτς, Μιχαΐλοβιτς και Πέκτοβιτς.

Στον πάγκο: Βέσιτς, Σρ. Μιχαΐλοβιτς, Κρνέτα, Μαξίμοβιτς, Οζέγκοβιτς, Ντζουρίτσκοβιτς, Στοΐκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Ασαμόα.