Ένας από τους λόγους που η Στρασμπούρ «λύγισε» στον πρώτο προημιτελικό του Basketbeall Champions League και έχασε με 78-69 από την ΑΕΚ, ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι της Ένωσης, με τον εκκωφαντικό θόρυβο που δημιουργούσαν σε κάθε επίθεση των Γάλλων, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο σύλλογος της Αλσατίας θέλει να δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα στο «Rhénus Sport», κάτι στο οποίο θα συμβάλει το sold out ενόψει της ρεβάνς με την ελληνική ομάδα. Παράλληλα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ζητά από τους υποστηρικτές της να κάνουν το γήπεδο «ηφαίστειο» και να… σκεπάσουν τις φωνές των 300 οπαδών της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο.

«Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από το +10. Ο σύλλογος σάς ευχαριστεί για την υποστήριξη και ποντάρει στις φωνές σας για να σκεπάσουν τους 300 οπαδούς της ΑΕΚ από την Ελλάδα, που θα θέλουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως το γήπεδο θα είναι “ηφαίστειο”», αναφέρει η ανακοίνωση της Στρασμπούρ.