Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να κριθεί κατάλληλο από την ΟΥΕΦΑ. Όλα δείχνουν ότι θα φιλοξενήσει τελικά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η εικόνα του γηπέδου μετά τους βανδαλισμούς των οπαδών του Πανιωνίου έχει βελτιωθεί αισθητά και το μεσημέρι της Τετάρτης, ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ θα επιθεωρήσει τη Νέα Σμύρνη και από εκεί και πέρα θα ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται τελικά η αναμέτρηση να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, χωρίς όμως την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ για ευνόητους λόγους. Αν όμως το γήπεδο κριθεί ακατάλληλο από την ΟΥΕΦΑ, τότε το ματς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πάλι όμως χωρίς τους οπαδούς της «Ένωσης».

Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι οι φίλοι της ομάδας του μπορεί να προξενήσουν ζημιές σε Νέα Σμύρνη ή Καραϊσκάκη και να επιβαρυνθεί οικονομικά και αγωνιστικά ο σύλλογος. Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ είναι ενοχλημένη από την στάση της ΠΑΕ Πανιώνιος στο όλο θέμα που προέκυψε.

«Ξεχάστε τον πρώτο αγώνα»

Στο μεταξύ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επί της Νταντί. «Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στον πρώτο αγώνα και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε ξανά. Η Νταντί Γιουνάιτεντ θα παίξει με τον ίδιο τρόπο και θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη», τόνισε ο τεχνικός της «Ένωσης».

Στασιμότητα για αμυντικό

Μετά από όσα συνέβησαν με το πρόβλημα της έδρας της ΑΕΚ, το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού δεν παρουσίασε καμία εξέλιξη. Την Πέμπτη οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ενημερωθούν τις απαιτήσεις της Μπολόνια για τον Βαγγέλη Μόρα. Ήδη πάντως, ακούγονται και άλλα ονόματα τις τελευταίες ώρες, όπως αυτά των Νίκου Κατσαβάκη, του 31χρονου αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, καθώς και του Χρήστου Πατσατζόγλου, που αποδεσμεύτηκε από την Ομόνοια.

Πηγή: gazzetta.gr