Την ώρα που θα στεφθεί πρωταθλητής περιμένει ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως δήλωσε μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σεβίλλης στο Μπερναμπέου. Ο Γάλλος επιθετικός εξήγησε τη σημασία που έχει για εκείνον η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του και ιδιαίτερα με τη «βασίλισσα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμά μετά τη λήξη του αγώνα

Οι οπαδοί τραγουδούσαν «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»

«Μας άρεσε αυτό το πράγμα. Κερδίσαμε το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να αναδειχθούμε και επίσημα πρωταθλητές. Απομένουν τρεις βαθμοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League. Ξέρουμε ότι χρειάζεται να κερδίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και η ομάδα ήταν καλή».

Κατάφερες να πετύχεις δύο γκολ και ήδη έχεις φτάσει τα είκοσι τέρματα στο πρωτάθλημα

«Ναι, είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, αλλά είναι καλό που ολόκληρη η ομάδα έπαιξε καλά»

Η Ρεάλ συνήλθε μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν. Πώς τα καταφέρατε;

«Το Champions League έχει τελειώσει για εμάς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις μετά από έναν αποκλεισμό, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και είμαστε γενικά σε καλή κατάσταση. Το Champions League αποτελεί παρελθόν, πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Τι σημαίνει για εσένα η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα σου;

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά. Για εμένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε ακόμα μερικούς βαθμούς. Πρέπει να έχουμε υπομονή».

Πηγή: sport-fm.gr