Ένας χαμογελαστός πιτσιρικάς περίμενε υπομονετικά στη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ, με το βραβείο του MVP στα χέρια, για να το δώσει στον πολυτιμότερο παίκτη του χθεσινού ματς με τον Πανιώνιο, τον Μάρκο Λιβάγια. Ο μικρός Ανδρέας έγινε αντιληπτός από τον Μανόλο Χιμένεθ, που αμέσως τον έβαλε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, για να τον συναντήσει και η υπόλοιπη ομάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο Facebook του υπεύθυνου Επικοινωνίας της Ένωσης, Ανδρέα Δημάτου, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είπε στους παίκτες του: «Θέλω λίγο την προσοχή σας. Θέλω να σας γνωρίσω έναν φίλο μου. Θέλω να γνωρίσετε έναν πραγματικό μαχητή, έναν πραγματικό νικητή». Και πράγματι, ο πιτσιρικάς δίνει μια μεγάλη μάχη, τη μεγαλύτερη που δίνει κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο.

Οι «κιτρινόμαυροι» τον αποθέωσαν με συνθήματα όπως το «Ανδρέα γερά πρωτάθλημα ξανά» και «Ανδρέα ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα», που ακούστηκαν μέχρι τη μικτή ζώνη. Ο χαμογελαστός πιτσιρικάς έφυγε χθες από το ΟΑΚΑ και με ένα… σουβενίρ, καθώς ο Λιβάγια του χάρισε το τρόπαιο του MVP.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου στο Facebook:

186004737606